ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ανακαλούνται ένα εκατ. υβριδικά Toyota λόγω κινδύνου φωτιάς

Μια ανάκληση τεραστίων διαστάσεων κάνει η Toyota στα υβριδικά της αυτοκίνητα, καθώς φοβάται την πιθανότητα ξαφνικής πυρκαγιάς στο όχημα!

Σε ένα ηλεκτρολογικό πρόβλημα, αποδίδεται η ανάκληση της Toyota για ένα εκατομμύριο υβριδικά μοντέλα της σε όλο τον κόσμο, που αφορούν τα Prius, Prius Plug-In Hybrid και C-HR Hybrid.

Τα περισσότερα αυτοκίνητα που επηρεάζονται βρίσκονται στην Ιαπωνία, περίπου 200.000 οχήματα βρίσκονται στις ΗΠΑ και τα υπόλοιπα, στην Ευρώπη και άλλες αγορές, ενώ η Toyota λέει ότι το πρόβλημα είναι μια καλωδίωση που συνδέεται στο υβριδικό σύστημα, η οποία με την πάροδο του χρόνου μπορεί να φθαρεί και να δημιουργήσει πολύ υψηλά επίπεδα θερμότητας.

Ο εκπρόσωπος της φίρμας είπε στη συνέχεια ότι αν ανέβει πολύ η θερμοκρασία σε εκείνο το σημείο, δεν αποκλείεται να πιάσει φωτιά το όχημα, όμως αρνήθηκε να σχολιάσει αν το συγκεκριμένο πρόβλημα έχει οδηγήσει σε τραυματισμούς ή θανάτους μέχρι σήμερα! Η ανάκληση αφορά τα αυτοκίνητα κατασκευής Ιουνίου 2015 έως και Μαΐου 2018 και φυσικά, τα οχήματα που επηρεάζονται δεν θα πληρώσουν τίποτα για την επιδιόρθωση του προβλήματός τους.

Πηγή: gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Auto  |  Toyota

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

Η Alfa Romeo επέστρεψε στη F1

Η Alfa Romeo επέστρεψε στη F1

Η ιταλική εταιρεία θα συμμετέχει από φέτος αποκλειστικά με το όνομά της, αλλά το εργοστάσιό της θα παραμείνει στο Χίνβιλ ...
 |  AUTO
X