ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

MotoGP Αυστρία: Τι μάχη, τι Λορένθο!

Μάχη με Μάρκεθ μέχρι το τέλος

Θέαμα μέχρι την τελευταία στροφή στο gp της Αυστρίας στο motogp, με τον Χόρχε Λορένθο να κερδίζει στο νήμα τον Μαρκ Μάρκεθ για να πάρει την τρίτη φετινή του νίκη. Στην τρίτη θέση ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο, με τους Κράτσλοου, Πετρούτσι, Ρόσσι να ακολουθούν.

Ο αγώνας

O Μαρκ Μάρκεθ στο πρώτο μισό του αγώνα έδειχνε να κρατά αποστάσεις από τους διώκτες του, όμως από τη στιγμή που οι Χόρχε Λορένθο και Ανδρέα Ντοβιτσιόζο αποσπάστηκαν από τους υπόλοιπους η διαφορά σταδιακά μειωνόταν.

Ο Λορένθο μπόρεσε να προσπεράσει και στους τελευταίους γύρους ακολούθησε μια μάχη με τον Μάρκεθ για τη νίκη. Ο Ντόβι προσπάθησε να μείνει κοντά τους όμως δεν είχε τον ίδιο ρυθμό και αρκέστηκε στο να κρατήσει την τρίτη θέση.

O Λορένθο ανέλαβε να οδηγεί την κούρσα με τον Μάρκεθ να τον έχει από κοντά μέχρι τρεις γύρους πριν το τέλος όπου ένα λάθος στα φρένα του Λορένθο έδωσε την ευκαιρία στον αναβάτη της Honda να τον προσπεράσει. Πριν κλείσει καν ο γύρος όμως, ο Λορένθο απάντησε και η μάχη φούντωσε. Η μάχη ήταν τροχό με τροχό με τελικό νικητή τον αναβάτη της Ducatti που έστειλε και μήνυμα στον από του χρόνου ομόσταυλό του για το τι τον περιμένει!

 

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

Νέος θρίαμβος του Μάρκεθ

Νέος θρίαμβος του Μάρκεθ

Ο Μαρκ Μάρκεθ συνεχίζει απτόητος για τον τίτλο στο φετινό Moto GP, κατακτώντας την πρώτη θέση στο Μπρνο την Κυριακή.
 |  AUTO
X