ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Η αφρόκρεμα είναι εδώ...»

Ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου του Ράλι Κύπρος Πέτρος Σουτζιής μίλησε στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» του ΣΠΟΡ FM Κύπρου για την φετινή διοργάνωση και το τι πρέπει να περιμένουμε από αυτό.

Αναλυτικά τι δήλωσε:

«Σε πυρετό διεργασιών είμαστε.Το ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο. Η αφρόκρεμα είναι εδώ στην Κύπρο, όπως είπαμε και στην δημοσιογραφική διάσκεψη. Είναι διαφορετικό να είσαι στη μέση και διαφορετικό στο τέλος του πρωταθλήματος. Υπάρχει μεγάλο μέγεθος ανταγωνισμού. Οι Ευρωπαίοι έχουν να συναγωνιστούν τον Αλ Ατίγια που κέρδισε 4 φορές τα τελευταία χρόνια. Αν κερδίσει και φέτος θα είναι ο πολυνίκης, ξεπερνώντας τον Λεμπ.»

«Ένας αγώνας αυτοκινήτου δεν θα διεξαχθεί σε λεωφόρους. Έχει πάντα την σκληρότητα των ειδικών διαδρομών. Στην Κύπρο έχουμε γρήγορες και τεχνικές ειδικές διαδρομές σε πολλές τοποθεσίες. Έχουμε και κάποιες ειδικές στο βουνό που συνδυάζουν πολύ ψηλές μέσες ωριαίες ταχύτητες.»

«Δεν θα υπάρχει εισιτήριο θέασης, έτσι όλοι μπορούν να παρακολουθήσουν την διαδρομή.»

«Η εκκίνηση και ο τερματισμός είναι σε δύο διαφορετικαά σημεία. Η εκκίνηση θα γίνει 19.00 την Παρασκευή το βράδυ στις Φοινικούδες και ο τερματισμός στις 18.00 την Κυριακή στο λιμανάκι Αγίας Νάπας. Το Eurosport θα μεταδίδει πλάνα από το γεγονός. Έτσι ο τουρισμός του νησιού αυξάνεται κατακόρυφα.»

«Έχουμε προσδοκίες από τους Κύπριους οδηγούς. Ένας αγώνας αυτοκινήτου είναι πάντα απρόβλεπτος. Οι Αλεξάνδρος Τσουλόφτας και Χαράλαμπος Τιμοθέου αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν. Συμπληρώνονται φέτος 10 χρόνια από την τελευταία νίκη του Τιμοθέου στη διοργάνωση. Περιμένουμε πολλά από αυτούς.»

«Το Ράλι Κύπρος εφαρμόζει όλες τις νέες οδηγίες της παγκόσμιας ομοσπονδίας για την ασφάλεια, τόσο για τους θεατές, όσο και για τα πληρώματα. Έίναι μια νέα καινοτομία που την εφαρμόζουμε πρώτοι.Ειδικό κλιμάκιο της FIA ήρθε στην Κύπρο για την ενημέρωση, όσον αφορά την ασφάλεια. Η εκτίμηση της παγκόσμιας ομοσπονδίας προς την κυπριακή φαίνεται και από την εφαρμογή κάποιων στοιχείων που θα εφαρμοστούν μετά στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Προτρέπουμε τους θεατές να ακούνε τις οδηγίες των υπευθύνων. Δεν θα διστάσουν οι υπεύθυνοι να ακυρώσουν ειδικές διαδρομές εάν δεν εφαρμοστούν οι οδηγίες για την ασφάλεια. Η οργανωτική επιτροπή τα έχει προβλέψει σχεδόν τα πάντα.»

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

«S#!t happens»

«S#!t happens»

Η αντίδραση του Φερστάπεν μετά το GP Αυστραλίας
 |  AUTO
X