ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πρωτιές της Petrolina-eni racing

Την κορυφή κατέκτησε η ομάδα Petrolina-eni racing και στον δεύτερο αγώνα του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ράλι, το «Tour of Cyprus», κατακτώντας τις δυο πρώτες θέσεις. Οι Σίμος Γαλαταριώτης/Αντωνάκης Ιωάννου και Αλέξης Τσουλόφτας/Στέλιος Ηλία κατέλαβαν την 1η και 2η θέση αντίστοιχα. 

Οι Τσουλόφτας/Ηλία ήταν η μεγάλη αποκάλυψη του αγώνα, κερδίζοντας επτά από τις οκτώ διαδρομές. Καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα ξεχώρισαν επίσης οι Χρίστος Δημοσθένους/Πάμπος Λαός, οι οποίοι ωστόσο τέθηκαν εκτός μάχης στην τελευταία ειδική διαδρομή. Οι Παναγιώτης Γιάγκου/Άγγελος Λοϊζίδης και Κώστας Λαός/Μιχάλης Στυλιανού κατέλαβαν την 5η και 7η θέση της γενικής κατάταξης αντίστοιχα, ενώ οι Γιάγκος Γιάγκου/Ανδρέας Νέστορος αποχώρησαν, λόγω μηχανικού προβλήματος, μετά την 6η ειδική.
 
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 18 & 19 Μαρτίου στην ορεινή Λευκωσία και διοργανώθηκε από το τοπικό σωματείο (Όμιλος Φίλων Αυτοκινήτου - μέλος του ΚΟΑ).

Η νίκη στο «Tour of Cyprus» ανεβάζει τους Γαλαταριώτη/Ιωάννου πρώτους στον βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος με 43 βαθμούς. Ακολουθούν οι Δημοσθένους/Λαός με 25 βαθμούς και στην τρίτη θέση ο Αντωνίου/Πιερή με 23 βαθμούς.
 
Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ συγχαίρει όλα τα πληρώματα που συμμετείχαν στον αγώνα.

Ο επόμενος αγώνας του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ράλι, είναι το Venus Rally ο οποίος θα διεξαχθεί στις 29 & 30 Απριλίου 2017.

Επιπρόσθετες πληροφορίες για τον αγώνα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου http://webcfm.com.

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

«S#!t happens»

«S#!t happens»

Η αντίδραση του Φερστάπεν μετά το GP Αυστραλίας
 |  AUTO