ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ξεκινά πρώτος ο Alexey Lukyanuk

Ο Alexey Lukyanuk ξεκίνησε δυνατά στο CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Ράλι Κύπρος 2016 κατακτώντας την νίκη στην κατατακτήρια ειδική διαδρομή, βάζοντας με αυτό τον τρόπο ακόμη πιο δυνατή υποψηφιότητα για την νίκη. Kάτι που θα του εξασφαλίσει και μαθηματικά την δεύτερη θέση στην τελική κατάταξη οδηγών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλι.

«Το σχέδιο είναι να είμαι ο ταχύτερος και την ίδια στιγμή να μην παίρνω τεράστια ρίσκα», δήλωσε ο Lukyanuk μετά την κατατακτήρια ειδική διαδρομή σε συνέντευξη τύπου του CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Ράλι Κύπρος, σημειώνοντας ότι ο ίδιος έχει κάποια εμπειρία από τη συμμετοχή του στον περσινό αγώνα. Ταυτόχρονα υπενθύμισε ότι στο ράλι του περασμένου έτους είχε όλων των ειδών τα προβλήματα. «Ελπίζω ότι φέτος θα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα και θα φτάσω να αγωνιστώ στην Love Cyprus golden stage δίπλα από την θάλασσα», κατέληξε ο Ρώσος.
Από την πλευρά του, ο Γερμανός Marijan Griebel είπε ότι είναι πραγματικά πολύ ωραίο να οδηγεί το τετρακίνητο Skoda Fabia R5 για πρώτη φορά. Είπε ότι είχε την ευκαιρία να οδηγήσει το Skoda Fabia R5 για μόλις δέκα χιλιόμετρα στην Αυστρία χωρίς σημειώσεις. Απολαμβάνω το κάθε χιλιόμετρο με αυτό το αυτοκίνητο δήλωσε ο Γερμανός.

«Θα είναι καλό να τερματίσουμε τον αγώνα για να πάρoυμε αρκετή εμπειρία με το νέο μας αυτοκίνητο . Σίγουρα οι Ralfs και ο Alexey θα είναι άπιαστοι για μένα, αλλά οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα μέσα στην πρώτη πεντάδα είναι πιθανών, ενώ οτιδήποτε καλύτερο πέραν από αυτό θα ήταν εξαιρετικό», δήλωσε καταλήγοντας ο Marijan Griebel.

Ο Έλληνας Λάμπρος Αθανασσούλας, θα έχει την παρθενική του επαφή με το Ford Fiesta R5 στο CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Ράλι Κύπρος θέλοντας να προσαρμοστεί σταδιακά στην οδήγηση του νέου του αυτοκινήτου το οποίο είναι πολύ διαφορετικό στο φρενάρισμα. «Η οδήγηση τη νύχτα είναι πάντα δύσκολη ειδικά σε χωμάτινες ειδικές διαδρομές, αλλά μου αρέσει αρκετά, πάντα με γνώμονα μόνο την Ελλάδα. Προτεραιότητα για εμάς είναι να μείνουμε μακριά από εξόδους. Μας τιμά η πρόσκληση των διοργανωτών και η υποστήριξη τους , ελπίζουμε να βρεθούμε στο βάθρο τόσο για την Ελλάδα αλλά και για την Κύπρο.»

Ο συνοδηγός του Χρίστου Δημοσθένους, Πάμπος Λαός δήλωσε: «Στόχος μας είναι η τρίτη συνεχόμενη νίκη στην κατηγορία μας, όπως και στα προηγούμενα δυο χρόνια. Θέλουμε ένα το αποτέλεσμα αυτό για την μάχη του τίτλου, όπου φέτος χάσαμε λίγο έδαφος λόγο προβλημάτων. Υπάρχει σκληρός συναγωνισμός με τα υπόλοιπα καλά Κυπριακά πληρώματα γύρω μας και είμαστε έτοιμοι για μια πρόκληση στον δύσκολο αγώνα μας».

Η τελετή εκκίνησης του CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Ράλι Κύπρος θα γίνει σήμερα στις 06:30 στο παραλιακό μέτωπο (μώλος) στη Λεμεσό ενώ στη συνέχεια τα πληρώματα θα καλύψουν δύο νυκτερινές ειδικές διαδρομές πριν έρθουν στη Λευκωσία για διανυκτέρευση.

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

«S#!t happens»

«S#!t happens»

Η αντίδραση του Φερστάπεν μετά το GP Αυστραλίας
 |  AUTO
X
X