ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

To Duster «γυμνό»

Ο ανεξάρτητος σχεδιαστικός οίκος Χ-Τοmi Design αφαίρεσε από το Duster τον «περιττό» εξοπλισμό του τόσο από την εμφάνιση όσο και από το εσωτερικό του

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Μπορεί το προηγούμενο διάστημα να είδαμε το νέο Duster της Dacia σε έκδοση τόσο GT όσο και σε RS, όμως φαίνεται πως δεν ήταν αρκετό. Ο ανεξάρτητος σχεδιαστικός οίκος X-Tomi Design επανέρχεται με νέο σχέδιο για το νέο μοντέλο της ρουμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, το οποίο κινείται σε πιο «λιτά» και «οικονομικά» μονοπάτια.

Στο ψηφιακό αυτό σχέδιο, το Dacia χάνει το μπροστινό μαρσπιέ, τα LED φωτιστικά σώματα, τους μικρούς προβολείς, την επένδυση χρωμίου στην γρίλια, στους καθρέπτες και στις ράγες της οροφής ενώ και οι ζάντες ακολουθούν τον μινιμαλιστικό χαρακτήρα του σχεδίου. Σύμφωνα με την X-Tomi, διαφοροποιήσεις δεν υπάρχουν μόνο στην εξωτερική εμφάνιση του αλλά περιλαμβάνουν και την αφαίρεση οποιουδήποτε «περιττού» εξοπλισμού όπως air condition, ηλεκτρικά παράθυρα και μια σειρά βασικών συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης όπως το ABS.

Αντί όλων αυτών, το Duster στην εκδοχή του αυτή, λαμβάνει προφυλακτήρες ενισχυμένους με πλαστικά και ό,τι πιο φθηνό υπάρχει σε σιδερένιες ζάντες θυμίζοντας εν πολλοίς το Lada Niva.

Θυμίζουμε ότι το νέο μοντέλο διατίθεται με δύο επιλογές βενζίνης με 115 και 125 ίππους και ισάριθμες πετρελαίου με 90 και 110 άλογα, οι οποίες συνδυάζονται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, εκτός από την δεύτερη που προσφέρεται και με αυτόματο κιβώτιο.

 

 

autotriti.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
X-Tomi Design  |  Duster  |  Dacia  | 

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

X