ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

Το έξυπνο «προφυλακτικό» που θα κάνει «θαύματα» (Vid)

Μπορεί να φουντώσετε από υπερηφάνεια ή και να πέσετε σε... κατάθλιψη

Η εταιρεία British Condoms έφτιαξε το i.Con, το οποίο μπορεί να ανεβάσει την ψυχολογία του άνδρα στα ύψη ή και να την καταποντίσει, αναλόγως των στοιχείων που θα καταγράφει...

Κατ' αρχάς, δεν πρόκειται ακριβώς για προφυλακτικό, αλλά για ένα δακτυλίδι, το οποίο τοποθετείται πάνω από το συνηθισμένο προφυλακτικό, στην βάση του πέους, κατά την ερωτική πράξη. Η εν λόγω συσκευή, σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία, είναι τόσο ελαφρύ, που δεν ενοχλεί καθόλου και δεν εμποδίζει την ερωτική πράξη. Την ίδια ώρα μπορεί να καταγράψει διάφορα στοιχεία για την σεξουαλική επίδοση του χρήστη του, όπως: την συχνότητα των ερωτικών του επαφών, τις θερμίδες που καίει, τις... ωθήσεις, την διάρκεια των ερωτικών πράξεων και την συχνότητά τους και άλλα πολλά.

Όλα τα πιο πάνω επιτυγχάνονται χάριν σε ένα μικροτσίπ και αισθητήρες, εγκατεστημένα στο δακτυλίδι. Με το τέλος της πράξης, ο χρήστης μπορεί να κάνει download τα δεδομένα που κατέγραψε το i.Con, μέσω της ειδικής εφαρμογής του. Μόλις κατέβουν τα στοιχεία, το δακτυλίδι μηδενίζει και είναι έτοιμο για... νέες περιπέτειες! 

Τα δεδομένα, όπως επισημαίνεται στην ιστοσελίδα της συσκευής, καταγράφονται ανώνυμα, ωστόσο παρέχεται στον χρήστη η δυνατότητα να τα κάνει share, όπως και να έχει πρόσβαση σε στατιστικά και να κάνει σύγκριση με άλλους χρήστες παγκοσμίως.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Tech: Τελευταία Ενημέρωση

Νέα υπηρεσία - Microsoft Office 365

Νέα υπηρεσία - Microsoft Office 365

Η CL8 προσθέτει ακόμα μια νέα ανταγωνιστική λύση στο φάσμα των υπηρεσιών της, την υπηρεσία Microsoft Office 365
Προωθητική Ενέργεια
 |  TECH
X