ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ενημέρωση για TCL 10 Pro και TCL 10L

Θα δεχθούν τουλάχιστον μία αναβάθμιση έκδοσης Android

Στο χώρο των Android έχουμε δει αρκετές νέες εταιρείες να βγάζουν οικονομικά μοντέλα μεν, αλλά χωρίς κάποια υποστήριξη λογισμικού δε, κάτι που μαστίζει ακόμα και τα μεγάλα ονόματα του χώρου αλλά σε μικρότερο βαθμό.

Η TCL θέλει να καθησυχάσει τους κατόχους και τους μελλοντικούς αγοραστές των συσκευών της, τουλάχιστον για το επόμενο update λογισμικού. Εκπρόσωπος της εταιρείας, μιλώντας στην ιστοσελίδα Android Authority, επιβεβαίωσε πως τα TCL 10 Pro και TCL 10L θα λάβουν τουλάχιστον ένα μεγάλο OS update.

Αυτό σημαίνει πως οι παραπάνω συσκευές θα αναβαθμιστούν σίγουρα σε Android 11, με μία ελπίδα πως μπορεί να δούμε και Android 12.

Επίσης, οι συσκευές θα παίρνουν ανά δύο μήνες ενημερώσεις ασφαλείας για τουλάχιστον δύο χρόνια, κάτι που βλέπουμε να ισχύει στους περισσότερους κατασκευαστές Android κινητών.

Αν τα παραπάνω σας φαίνονται λίγα, μη ξεχνάμε πως η εταιρεία κυκλοφορεί οικονομικά mid-range, οπότε είναι κάπως δικαιολογημένες και αναμενόμενες αυτές οι δηλώσεις.

Η λέξη κλειδί είναι το “τουλάχιστον” που επισημαίνει η TCL, οπότε κρατάμε μία ελπίδα για το μέλλον πως ίσως υπάρξει αλλαγή προς το καλύτερο για την εταιρεία.

Μία από τις κορυφαίες εταιρείες σε υποστήριξη στο χώρο του Android είναι η OnePlus, η οποία δίνει τρία μεγάλα update στις συσκευές της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Tech: Τελευταία Ενημέρωση

X