ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Samsung Galaxy Note 20: Θα ενσωματώνει Exynos 992 παγκοσμίως;

Ο Exynos 992 φημολογείται ότι θα έχει καλύτερη ενεργειακή απόδοση

Η Samsung μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια, να ενσωματώνει στα flagship smartphone είτε το flagship SoC της Qualcomm, είτε το in-house flagship SoC.

Τα Galaxy S20 για παράδειγμα, στην Ελλάδα κυκλοφορούν με τον Exynos 990 ενώ αυτά στην Αμερική ενσωματώνουν τον Snapdragon 865. Η κοινότητα όμως φαίνεται πως δεν αγάπησε τον Exynos 990 αφού αναφέρθηκαν αρκετά προβλήματα όπως υπερθέρμανση και μικρή διάρκεια στην μπαταρία.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, η Samsung ετοιμάζει ένα νέο SoC το οποίο θα ακούει στο όνομα Exynos 992 και θα ενσωματωθεί στα επόμενα Galaxy Note 20. Το SoC λέγεται ότι αναπτύσσεται τους τελευταίους μήνες πιθανόν βασίζεται στην αρχιτεκτονική των 6nm της Samsung.

Ο Exynos 992 φημολογείται ότι θα έχει καλύτερη ενεργειακή απόδοση ενώ ταυτόχρονα θα έχει βελτιωμένη απόδοση κατά την επεξεργασία σε σύγκριση με τον Exynos 990. Επιπλέον, η απόδοση του αναμένεται να είναι 1-3% υψηλότερη σε σχέση με τον Snapdragon 865. Ένας άλλος λόγος που τα Note 20 θα μπορούσαν να έχουν τον Exynos 992 είναι η καθυστέρηση του Snapdragon 865+ ο οποίος φημολογείται ότι δεν θα κυκλοφορήσει φέτος.

Το Note 20 λέγεται ότι θα έχει εξαιρετικά μικρά bezel, μπαταρία 4.000mAh ενώ τα μοντέλα θα μπορούσαν να είναι δύο πιθανόν με την ονομασία Note 20 και Note 20+.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Tech: Τελευταία Ενημέρωση

X