ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Περί «συμβολαίου ζωής»…

Όση έκταση πήρε η κουβέντα για Κετσπάγια τότε, τόση πήρε και η ατάκα του Χαμπουλλά

Χρίστος Θεοχάρους

Χρίστος Θεοχάρους

theocharousc@sppmedia.com

Πώς το είχε πει ο Ευγένιος Χαμπουλλάς το βράδυ της 19ης Νοεμβρίου στην εκπομπή της Cablenet «Χωρίς VAR»; Ακριβώς έτσι: «Το συμβόλαιο του Τιμούρ Κετσπάγια με την Ανόρθωση είναι συμβόλαιο ζωής. Απορώ γιατί πήρε τόση έκταση αυτή η συζήτηση στα Social Media. Το μήνυμα που θα στείλω σε συναδέλφους σας και οπαδούς είναι πως αν ένας προπονητής θα είναι εκεί μέχρι το τέλος της χρονιάς είναι ο Τιμούρ Κετσπάγια και να ψάξουν αλλού για ειδήσεις».

Αυτή ήταν η απάντηση του προέδρου της Εταιρείας της Ανόρθωσης όταν κλήθηκε εάν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του ο Γεωργιανός τεχνικός. Και επειδή ως λαός η ευκολία με την οποία βγάζουμε συμπεράσματα είναι πολύ μεγάλη, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεώρησαν βέβαιο ότι ο Κετσπάγια δεν θα το κουνήσει από την Ανόρθωση. Βεβαίως, σήμερα αποδεικνύεται πως η απάντηση περί «συμβολαίου ζωής» ήταν σαν κάποιου είδους ντρίπλα. Στον συναισθηματικό τομέα ναι, πολλοί έχουν συμβόλαιο ζωής με ομάδες με τις οποίες δέθηκαν απ’ όλες τις απόψεις.

Πρακτικά όμως, μετά και εκείνη τη δήλωση του Κετσπάγια ο οποίος αποκάλυψε μετά το ντέρμπι με την ΑΕΛ πως του χρόνου ίσως να μην είναι εδώ, επιβεβαιώθηκε έμμεσα πως οι πιθανότητες να μην ανανεώσει τη συνεργασία του με την «Κυρία» είναι πολλές.

Όπως και να ‘χει, είναι ένα ζήτημα σοβαρό. Ο Γεωργιανός τεχνικός θα στηριχθεί μήπως από τη διοίκηση ανεξάρτητα των αποτελεσμάτων που θα φέρει η ομάδα στο τέλος της σεζόν ή αν θα κατακτήσει το κύπελλο; Ο ίδιος πως αισθάνεται μετά από τη φετινή σεζόν η οποία στο μεγαλύτερο μέρος της θεωρείται αποτυχημένη και σώζεται μόνο με την κατάκτηση του κυπέλλου με τις πιθανότητες να είναι στο 25%;

Είναι γεγονός πως υπάρχει καθυστέρηση στο κεφάλαιο παραμονής ή όχι του τεχνικού της Ανόρθωσης για τον επόμενο χρόνο στον πάγκο της «Κυρίας» και φαίνεται πως δεν είναι κάτι το οποίο θα ξεκαθαρίσει σύντομα. Όσοι άρχισαν να συμβιβάζονται στην ιδέα πως η Ανόρθωση στη νέα σεζόν δεν θα πορευθεί με τον Κετσπάγια, δεν πράττουν λανθασμένα αφού η περιρρέουσα ατμόσφαιρα κάνει σημαντική μερίδα κόσμου της Ανόρθωσης να κρατάει μικρό καλάθι. Έτσι ώστε να μην εκπλαγεί εάν δεν συνεχίσει στην Ανόρθωση ο Γεωργιανός, ή αν το πράξει να πουν «εντάξει, συνεχίζουμε, στηρίζουμε προπονητή, ομάδα, διοίκηση».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Σκληρά μαρκαρίσματα: Τελευταία Ενημέρωση