ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Πώς το λένε… «μια ταχύτητα πιο πάνω»

Όσο πιο πολύ προσαρμόζεται, τόσο καταλαβαίνεις την διαφορά που έχει από τους άλλους…

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Το χθεσινό παιχνίδι με την Ένωση δεν μπορεί να αποτελέσει κριτήριο για να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα, τόσο για την ομάδα, όσο και για κάποιους παίκτες. Ωστόσο, μπορείς να διαπιστώσεις κάποια πράγματα.

Ο Απόλλωνας λοιπόν, όπως αναμενόταν κέρδισε εύκολα την Ένωση, έκανε το τρία στα τρία στο πρωτάθλημα και συνεχίζει τον δρόμο του, ελπίζοντας ότι φέτος θα καταφέρει να κατακτήσει τον τίτλο.

Ο Κέβιν Μπρου επέστρεψε, αγωνίστηκε στο κέντρο της άμυνας (στο πρώτο ημίχρονο) και κατάφερε να σκοράρει δύο φορές. Έβγαλε μία καλή εικόνα, αλλά το σημαντικό είναι ότι ο Απόλλωνας είναι πολύ γεμάτος στον άξονα.

Ο Περέιρα βρήκε ξανά δίκτυα, σκοράροντας και στα τρία παιχνίδια πρωταθλήματος. Λέγαμε και σε προηγούμενα ρεπορτάζ ότι είναι παίκτης που έχει το γκολ και αυτό αποδεικνύεται σιγά, σιγά.

Ο Σουμα έπαιξε σε όλο το παιχνίδι και έδειξε πιο έτοιμος. Δείχνει να ξέρει μπάλα, όμως θα κριθεί πιο αυστηρά όταν θα είναι απόλυτα έτοιμος και όταν το παιχνίδι είναι δύσκολο. Ντεμπούτο και για τον Ντιλάν Ουεντραόγκο, όμως δεν πιέστηκε για να μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα.

Όλο το παιχνίδι έπαιξε μετά από καιρό ο Μάριος Στυλιανού, ο οποίος ήταν αρκετά καλός. Έτρεξε πάρα πολύ και βοήθησε αρκετά την ομάδα επιθετικά. Γενικά, ο Μάριος από την μέρα που έκανε πέρσι εγχείρηση δείχνει να βρίσκει ξανά τον εαυτό του.

Έχει την έκρηξη που είχε, ενώ αρχίζει να βρίσκει την αυτοπεποίθηση του. Αν συνεχίσει έτσι, σίγουρα θα τον εμπιστευτεί περισσότερο ο Σωφρόνης και θα κρατήσει κι άλλες φορές στον πάγκο τον Ζοάο Πέδρο.

Για το τέλος αφήσαμε τον Μουσταφά Καραγιόλ. Όσο πιο πολύ προσαρμόζεται, τόσο καταλαβαίνεις την διαφορά που έχει από τους άλλους. Μία ταχύτητα πιο πάνω από τους άλλους, χωρίς υπερβολή.

Έχει απίστευτη έκρηξη με την μπάλα και το σημαντικό μπορεί να πασάρει πάρα πολύ καλά. Με απλά λόγια, είναι εντυπωσιακός παίκτης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Μεταξύ άλλων: Τελευταία Ενημέρωση

Απόλλων: Τώρα… μάλιστα!

Απόλλων: Τώρα… μάλιστα!

Γιαννιώτας και Γκακπέ είναι δύο παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά και να αλλάξουν προς το καλύτερο την ομάδα
Ονησίφορος Σταύρου
 |  ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ
X