ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Όταν προσαρμοστεί ο «τρελός»…

Ο Φαγκούντο Περέιρα είναι παίκτης που δείχνει ότι μπορεί να κάνει την διαφορά

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Ο Απόλλωνας κατάφερε να μπει στους ομίλους του Europa League για τέταρτη φορά στην ιστορία του χωρίς να έχει ουσιαστική βοήθεια από τα πέντε μεταγραφικά αποκτήματα. Ο μόνος που βοήθησε κάπως ήταν ο Φαγκούντο Περέιρα και κυρίως στα παιχνίδια του ΓΣΠ.

Ο Αργεντινός δεν ήρθε από την αρχή της προετοιμασίας στην ομάδα και είναι λογικό να θέλει κάποιο χρόνο για να προσαρμοστεί στις συνθήκες του Απόλλωνα. Μπήκε στην ομάδα στα παιχνίδια με την Ζελέζνιτσαρ και από τότε, όποτε αγωνίστηκε έδειξε κάποια από τα καλά του στοιχεία.

Στο παιχνίδι με την Βασιλεία ήταν αρκετά καλός και φάνηκε ξεκάθαρα ότι όταν προσαρμοστεί θα ανεβάσει επίπεδο τον Απόλλωνα και θα δώσει στην ομάδα τα στοιχεία που χρειάζεται από ένα δημιουργικό μέσο.

Ειδικά, σε κάποιες στιγμές του παιχνιδιού έβλεπες πόσο εύκολα συνεργαζόταν με τον Παπουλή και σου έδιναν την εντύπωση ότι όταν μάθει καλύτερα ο ένας τον άλλο, τότε θα κάνουν «παπάδες» μέσα στο γήπεδο.

Επίσης, ένα θετικό στοιχείο από την χθεσινού παρουσία είναι ότι αγωνίστηκε στο δεξί άκρο και μάλιστα είχε δώσει βοήθειες και στην άμυνα έχοντας αρκετές επιστροφές. Η ταχύτητα και η έκρηξη του είναι σε καλά επίπεδα, κάτι πολύ σημαντικό στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Άρα, το γεγονός ότι μπορεί να παίξει εύκολα στα άκρα της επίθεσης, θα δίνει περισσότερες λύσεις στον Σωφρόνη και να λέμε την αλήθεια, ο Κύπριος προπονητής επιδίωξε να φέρει ένα τέτοιο παίκτη στην ομάδα του. Ένα δεκάρι, που να μπορεί να παίζει και στα άκρα.

Συνεπώς, όταν προσαρμοστεί ο τρελο-Αργεντινός τότε να περιμένουμε μεγάλα πράγματα, γιατί είναι παίκτης με μεγάλη ποιότητα…

Μεταξύ άλλων: Τελευταία Ενημέρωση

Απόλλων: Τώρα… μάλιστα!

Απόλλων: Τώρα… μάλιστα!

Γιαννιώτας και Γκακπέ είναι δύο παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά και να αλλάξουν προς το καλύτερο την ομάδα
Ονησίφορος Σταύρου
 |  ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ
X