ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Μηδέν…

Το εύκολο κομμάτι είναι η αποδέσμευση, το δύσκολο είναι ο αντικαταστάτης

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

stravrouo@sppmedia.com

Θα ξεκινήσω κάπως ανάποδα σήμερα. Αν έμπαινα στην διαδικασία να βαθμολογήσω τον Γιάννη Πετράκη, πραγματικά δεν θα του έβαζα καθόλου βαθμό. Μηδέν. Πραγματικά.

Από τις πρώτες μέρες που πάτησε το πόδι του στο Κολόσσι, είχα γράψει πολύ καλά λόγια, για κάποια πράγματα που έκανε καλά, ωστόσο με την χθεσινή του απόδοση δεν θα του έδινα καμία βαθμολογία. Αν μπορούσα, θα έβαζα και υπό το μηδέν.

Σίγουρα ήταν ένα παιχνίδι που αν δεν υπήρχαν τα λάθη στην άμυνα, δεν θα «ξεκολλούσε» από το 0-0, αλλά το χθεσινό στήσιμο της ομάδας δεν μπορείς να το κατανοήσεις, από οποία πλευρά το δεις.

Βασικά, το μεγάλο λάθος του Πετράκη είναι που νόμισε ότι η ΑΕΛ είναι ΑΕΚ. Με όλο τον σεβασμό προς την ομάδα της Λαρνάκας, αλλά έχει μεγάλη διαφορά ως προς την ποιότητα που διαθέτει φέτος, σε σχέση με την ΑΕΛ.

Παιχνίδι με παιχνίδι διαφέρει, πόσο μάλλον τα ντέρμπι. Αυτός είναι κανόνας στο ποδόσφαιρο, διότι οι ομάδες δεν είναι όλες οι ίδιες. Σίγουρα, προσαρμόζεις τα πλάνα σου με βάση την ομάδα σου, αλλά βλέπεις και τον αντίπαλο. Εκεί παρασύρθηκε και το πλήρωσε.

Ακόμη χειρότερο, ήταν και η αντίδραση που είχε στην συνέχεια του αγώνα. Διότι και σε άλλα παιχνίδια ξεκινούσε λανθασμένα, αλλά έβρισκε κάποιες λύσεις στην συνέχεια και διόρθωνε την κατάσταση. Χθες δεν είχε καθόλου αντίδραση και είχαμε αυτό το αποτέλεσμα.

Αυτό πλέον ανήκει στο παρελθόν και η επόμενη μέρα έχει μεγαλύτερη ουσία. Το εύκολο κομμάτι για τον Νίκο Κίρζη είναι να τερματίσει την συνεργασία με τον Γιάννη Πετράκη.

Το δύσκολο ωστόσο είναι ο αντικαταστάτης. Μετά την χθεσινή εικόνα στο Τσίρειο στάδιο, ο πρόεδρος φαίνεται να έχει πάρει την απόφαση του και ήδη μελετά την επόμενη μέρα.

Για την ώρα δεν μπορεί να λεχθεί κάτι με βεβαιότητα, ωστόσο ήδη άρχισε να μελετά κάποια ονόματα προπονητών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Μεταξύ άλλων: Τελευταία Ενημέρωση