ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια

Ιδού το μέγα πρόβλημα του κυπριακού ποδοσφαίρου

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Παρουσιάζονται εκ νέου σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας οι Δημήτρης Μασιάς και Ανδρέας Κωνσταντίνου, με την Κατηγορούσα Αρχή να ζητά την παραπομπή των δύο σε απευθείας δίκη ενώπιον Μονίμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας – Αμμοχώστου.

Υπενθυμίζουμε ότι οι δύο ύποπτοι, συνελήφθησαν στις 11/2 και την επόμενη ημέρα οδηγήθηκαν ενώπιον δικαστηρίου για διάταγμα 8ημερης προσωποκράτησής τους, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, συνωμοσίας για καταδολίευση και αδικημάτων κατά παράβαση του Νόμου περί καταπολέμησης της Χειραγώγησης Αθλητικών Αγώνων και του Νόμου περί Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, αδικήματα τα οποία φέρεται να διαπράχθηκαν από τις 3 μέχρι τις 8 Φεβρουαρίου.

Πήραμε 84 κόκκινους φάκελους από την ΟΥΕΦΑ για ύποπτα στημένα παιχνίδια από το 2011

Κλιμάκιο της ισπανικής αστυνομίας βρέθηκε στην Κύπρο πριν από περίπου ένα χρόνο και είχε επικοινωνία με τις αντίστοιχες κυπριακές αρχές με αφορμή το δημοσίευμα της ισπανικής «El Confidencial» περί κυκλώματος στημένων αγώνων στην Ισπανία που δρούσε και στην Κύπρο με φερόμενο ως συνδετικό κρίκο πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ. Η Αστυνομία άνοιξε την κατάψυξη και έβαλε μέσα ό,τι αφορούσε το θέμα. Και πήγαιναν οι κύριοι αυτοί και στις συσκέψεις σαν να μη συνέβαινε τίποτα Μέχρι που ήλθε... η «El Confidencial».

Αριθμός σωματείων τιμωρήθηκαν από το αθλητικό δικαστή της ΚΟΠ για ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα σε συγκεκριμένους αγώνες μετά από εναντίον τους καταγγελία, μετά από φάκελο που παρέλαβε η ΚΟΠ από την UEFA;

Πήραμε 84 κόκκινους φάκελους από την ΟΥΕΦΑ για ύποπτα στημένα παιχνίδια από το 2011.

Μέσα σε όλη αυτή την μπόχα που εκπέμπουν  όλα αυτά, έγιναν συσκέψεις στο Προεδρικό, στο Υπουργείο καθώς και συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Θεσμών, Αξιών και Επιτρόπου Διοικήσεως.

Συνάξεις, ανούσιοι  διάλογοι και δηλώσεις για να βρούμε τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια. 

ΥΓ. Θέλετε και την άποψη μου για το θέμα που δημοσιεύει η «El Confidencial»; Καληνύχτα ! Ναι, καληνύχτα. Να σας πω και το «γιατί»; Πρώτον γιατί δεν φαίνεται καθόλου πιθανή η ψήφιση της αναδρομικότητας του νόμου σχετικά με την άρση του απορρήτου στις τηλεπικοινωνίες και δεύτερον, γιατί άτομα που ενδεχομένως θα ήταν χρήσιμα στους ανακριτές για συλλογή μαρτυρικού υλικού δεν είναι πια στην Κύπρο. Οπότε…

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση

Πυροβολήστε  τους !

Πυροβολήστε τους !

Αυτό που βιώνουν οι ποδοσφαιριστές την φετινή χρονιά και θα βιώσουν κυρίως την επόμενη είναι βασανιστήριο
Πέτρος Παπαγιώργης
X