ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Η επιστροφή και το φλέγον θέμα

Αναμένεται ότι ο κόσμος της ομάδας θα δώσει μαζικά το παρόν του στο ματς με την Ανόρθωση

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

«Έχει ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα της Ομόνοιας με την Ανόρθωση που θα διεξαχθεί την Κυριακή, 25 Νοεμβρίου, στο στάδιο ΓΣΠ και θα ξεκινήσει στις 17:00». Αυτά αναφέρει μεταξύ άλλων η χθεσινή ανακοίνωση της Ομόνοιας.

Ντέρμπι έρχεται και το ερώτημα το εξωαγωνιστικό είναι ποια θα είναι η προσέλευση του κόσμου της Ομόνοιας στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Μέχρι τώρα η Ομόνοια ασφαλώς και δεν συγκεντρώνει τον κόσμο που ανταποκρίνεται στο εκτόπισμα της στο αθλητικό φάσμα του τόπου. Αυτό δεν είναι φετινό φαινόμενο αλλά φαινόμενο των τελευταίων χρόνων Πέρυσι , η Ομόνοια διέθεσε 95,222 εισιτήρια ούσα πρώτη στο σχετικό πίνακα(!) ενώ την προηγούμενη χρονιά 75,845. Καμία σύγκριση με το παρελθόν. Τη χρονιά 2009-10 για παράδειγμα που πήρε το πρωτάθλημα διέθεσε 162,061 εισιτήρια (13 παιχνίδια).

Παρά το ότι η Ομόνοια δεν συγκεντρώνει τους… κανονικούς της αριθμούς είναι η ομάδα που έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής τα περισσότερα εισιτήρια από όλες τις άλλες ομάδες. Με την Αλκή έχει διαθέσει 6750, με την ΕΝΠ 7048, με τον Απόλλωνα 7677, με την Πάφο 4293 και με τον Ερμή 2,893. Είναι εμφανές ότι οι αριθμοί σχετίζονται με τα αποτελέσματα της ομάδας. Θυμίζουμε ότι στο φιλικό με τον ΠΑΟ το καλοκαίρι που ήταν και το πρώτο φιλικό ματς εντός έδρας μετά την προετοιμασία ανακοινώθηκαν 12564 εισιτήρια.

Τώρα η ομάδα είναι σε καλό φεγγάρι αφού με το Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο έχει συμπληρώσει δυο νίκες σε ισάριθμα ματς, έχει παρουσιάσει κάποια βελτίωση ενώ αυτό το δεκαήμερο γίνονται και οι απαραίτητες διορθώσεις στον τομέα που η ομάδα υστερούσε (σωστή εκγύμναση) .

Όλα αυτά δημιουργούν μια θετική διάθεση και μια προσδοκία στον κόσμο που αναμένεται να επιστρέψει στο γήπεδο και να προσδώσει μια άλλη δυναμική στη ομάδα, δείχνοντας το δρόμο για τη νίκη.

Είναι κατανοητό στο κάθε φίλαθλο ότι η παρουσία του κόσμου της Ομόνοιας στα γήπεδα έχει την προέκταση της και στο κύριο θέμα της αθλητικής επικαιρότητας. Αν η παρουσία του «πράσινου» λαού στα γήπεδα ήταν ανάλογη με τον όγκο του, το θέμα της περιορισμένης προσέλευσης του κόσμου στα γήπεδα και κατ’επέκταση η κάρτα φιλάθλου ασφαλώς και σήμερα δεν θα ήταν φλέγον θέμα συζήτησης.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση

X