ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Το μεγάλο ανεξόφλητο χρέος

Η εξάδα είναι χρέος, αλλά υπάρχει πολύ μεγαλύτερο

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

H απόφαση του αθλητικού δικαστή δημιούργησε νέα ευνοϊκά δεδομένα στον βαθμολογικό πίνακα, για την Ομόνοια. Η οριστικοποίηση όμως των πραγμάτων, αναμένεται αφού εκκρεμεί η απόφαση του Εφετείου όπου έχει καταχωρήσει έφεση η Ανόρθωση κατά της απόφασης του Αθλητικού Δικαστή για την ένσταση που υπέβαλε ο Απόλλωνας, στο παιχνίδι Ανόρθωση – Απόλλωνας για την 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος.

Κανείς δεν είναι δυνατό να γνωρίζει το θα γίνει, εκτός αν διαθέτει μαντικές ικανότητες. Οπότε…αναμονή. Εκείνο όμως που καλούνται να κάνουν το ερχόμενο Σαββάτο οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας, ανεξαρτήτως βαθμολογικών δεδομένων είναι να κερδίσουν τους τρεις βαθμούς.

Διαβάστε επίσης:  Ομόνοια: Μαζί στο «Ηλίας Πούλλος» Κύπριοι και Λονδρέζοι

Με τα τρέχοντα δεδομένα με την κατάκτηση των τριών βαθμών στο ματς με την ΑΕΛ (ή  και με ισοπαλία) είναι στην εξάδα. Αν αλλάξουν και πάλι τα βαθμολογικά δεδομένα, (αν δηλαδή η βαθμολογία επανέλθει στην προ της απόφασης του αθλητικού δικαστή μορφή, κάτι που αποτελεί ανεπιθύμητο σενάριο), ακόμη και με νίκη η εξάδα δεν είναι σίγουρη.

 Συνοψίζοντας: Οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας στο ματς κατά της ΑΕΛ έχουν ένα χρέος προς την ιστορία και τον μεγάλο αλλά πονεμένο κόσμο του σωματείου. Να πάρουν τη νίκη. Με την προσδοκία ότι θα είναι νίκη εξάδας. Βέβαια η θέση στην εξάδα καμία σχέση δεν έχει με την ιστορία της Ομόνοιας. Δυστυχώς όμως η παρακμάζουσα Ομόνοια, αυτό στοχεύει. 

Το μεγάλο όμως χρέος το οποίο βαρύνει τους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας κατά τα τελευταία χρόνια μένει και τούτη τη χρονιά  ανεξόφλητο. Όπου μεγάλο χρέος, η επιστροφή στην κορυφή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Πέτρος Παπαγιώργης

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση

X