ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Ένα ή δύο «μπαμ» θα βοηθήσουν

Ο κόσμος της ομάδας καλοδέχτηκε τις τιμές των διαρκείας, αλλά δεν είναι φτιαγμένος

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Η Ομόνοια ανακοίνωσε χθες το μεσημέρι τα πακέτα για τα εισιτήρια διαρκείας για τη χρονιά 2019-20.

Οι τιμές είναι πολύ ελκυστικές, έχουν ανακοινωθεί εκπτώσεις, αλλά και ευκολίες πληρωμής. Με βάση τους αριθμούς  που ανακοινώθηκαν, στην ανατολική και στη βόρεια κερκίδα, η μείωση σε σχέση με πέρυσι κυμαίνεται από το 30 μέχρι το 40 τοις εκατόν, ενώ στη δυτική κερκίδα φθάνει μέχρι το 25 τοις εκατόν.

Έγινε το πρώτο βήμα και τώρα ο κόσμος περιμένει το δεύτερο και δυσκολότερο βήμα

Σημαντικό είναι και το ότι η εταιρεία «Ομόνοια ποδόσφαιρο» έχει φροντίσει να συμπαρασταθεί και στα λοιπά αθλήματα, εφαρμόζοντας στην πράξη το λεχθέν από τον Πρόεδρο του σωματείου Λώρη Κυριάκου, «η Ομόνοια είναι μια». Με την προσθήκη ενός πολύ μικρού ποσού -20 ευρώ- στο εισιτήριο διαρκείας που θα προμηθευθεί ο οπαδός της Ομόνοιας θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει όλα τα παιχνίδια της ομάδας στα υπόλοιπα αθλήματα. Πρόκειται για ένα σημαντικό αριθμό αγώνων.

«Ευχόμαστε όντως οι τιμές να σας ικανοποιήσουν. Θα είναι το πρώτο βήμα για να γεμίσουμε το γήπεδο. Ξέρουμε ότι θα πρέπει να φτιάξουμε και μια ομάδα αντάξια των προσδοκιών σας. Είναι κάτι που προσπαθούμε να κάνουμε, με σοβαρότητα και υπευθυνότητα».Αυτο αποτελεί απόσπασμα από την ανακοίνωση της Ομόνοιας, όταν προανήγγειλε τις εξαιρετικές όντως τιμές των εισιτηρίων που δείχνουν σεβασμό προς τον Ομονοιάτη οπαδό, που ασφαλώς και στην μεγάλη του πλειοψηφία δεν ανήκει στους προνομιούχους αυτής της κοινωνίας.

Έγινε το πρώτο βήμα και τώρα ο κόσμος περιμένει το δεύτερο και δυσκολότερο βήμα. Το χτίσιμο μιας ομάδας αντάξιας των προσδοκιών του. Το χτίσιμο θα γίνει με μετεγγραφές ουσιαστικής ενίσχυσης της ομάδας σε όλες τις θέσεις, προσδίδοντας μάλιστα ποιότητα.. Μέχρι στιγμής ο κόσμος δεν έχει δει τίποτα, γεγονός που μεγαλώνει την αγωνία, αλλά και την ανησυχία του. Όταν η ομάδα θα μεταβεί στην Κυπερούντα στις 8 του μηνός θα πρέπει το ρόστερ να είναι συμπληρωμένο κατά 90 τοις εκατόν.

Επανερχόμενοι στα εισιτήρια διαρκείας θα πρέπει να σημειώσουμε το προφανές. Ότι στην Κύπρο η διάθεση των σχετίζεται με τις μετεγγραφές σε αντίθεση με το τι συμβαίνει σε προηγμένες ποδοσφαιρικά χώρες όπως η Αγγλία και η Γερμανία για παράδειγμα.

Επίσης η διάθεση εξαρτάται και από το τι έχει γίνει την προηγούμενη χρονιά. Για παράδειγμα το ρεκόρ της Ομόνοιας στα εισιτήρια διαρκείας που σημειώθηκε το 2010 (8,500) ήταν μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και τη μετεγγραφή του Λούα Λούα. Ο παικταράς που έκανε τους οπαδούς της ομάδας να τρέχουν στο αεροδρόμιο για υποδοχή και τελικά αποδείχθηκε σούπερ παλτό. Κλασικό παράδειγμα αναντιστοιχίας ανάμεσα στον ενθουσιασμό και την προσφορά. 

Υπάρχουν οπαδοί της Ομόνοιας που θα προμηθευτούν το εισιτήριο διαρκείας, ούτως η άλλως. Υπάρχουν και αυτοί-οι περισσότεροι – που θα περιμένουν, όσο δελεαστικές και αν είναι οι τιμές που έχει ανακοινώσει η ομάδα.

Πέρα από τις μετεγγραφές ουσιαστικής ενίσχυσης της ομάδας σε όλες τις θέσεις, που αναφέραμε πιο πάνω, μια δυο μετεγγραφές που θα προκαλέσουν έκρηξη χαράς και ενθουσιασμού θα βοηθήσουν στη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας. Συνήθως, όμως αυτά τα «μπαμ» αν είναι να γίνουν, αργούν.

ΥΓ: Όταν λέμε «μπαμ» δεν εννοούμε παίκτες μεγάλης κλάσης- αυτοί δεν έρχονται- , ούτε καν παίκτες αεροδρομίου. Μιλάμε για παίκτες με προσωπικότητα και παραστάσεις σε ψηλότερο επίπεδο από το δικό μας και γνωστούς σε ένα βαθμό στο ποδοσφαιρικό μας κοινό.

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση

X