ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Δώστε όραμα στο λαό

Ο κόσμος περιμένει τις καλύτερες μέρες

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

«Μετά την 4η ημέρα διάθεσης ο συνολικός αριθμός των Εισιτηρίων Διαρκείας είναι 575! Ευχαριστούμε για την ανταπόκριση, πάμε δυνατά για το πρώτο χιλιάρι»!

Αυτά αναφέρει στη χθεσινή της ανακοίνωση η Ομόνοια, ενημερώνοντας το κοινό για την κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας. Με δύο μόνο επισήμως ανακοινωθείσες μετεγγραφές και μετά από μια κακή χρονιά –δυο γεγονότα που όσο νάναι δεν σπρώχνουν τον οπαδό να προμηθευτεί εισιτήριο - ο κόσμος της Ομόνοιας διάνυσε του δρόμου τα μισά στο να φτάσει το χιλιάρι. Δεν θα αργήσει να γίνει και αυτό. Ο κόσμος, που τόση πίκρα έχει τραβήξει τα τελευταία χρόνια, δείχνει για μια ακόμη φορά ότι είναι κοντά στην ομάδα. Θα… πληθύνει όμως και θα έλθει ακόμη πιο κοντά αν έλθουν οι καλύτερες μέρες. Γιατί θα ξαναδεί την Ομόνοια να παίζει σαν μεγάλη ομάδα.

Θα… πληθύνει όμως και θα έλθει ακόμη πιο κοντά αν έλθουν οι καλύτερες μέρες

Διαβάστε επίσης : Ομόνοια: «Up to standard» η πρώτη κίνηση

Είναι δυνατόν να λέγεσαι Ομονοιάτης, να έχεις χάσει το πρωτάθλημα από τον… Οκτώβριο, να έχεις μπει στην εξάδα από σπόντα, να τερματίσεις 6ος στην τελική βαθμολογία, να μην έχεις τερματίσει πάνω από την τέταρτη θέση για έξι ποδοσφαιρικές σεζόν, να μένεις εκτός Ευρώπης την τελευταία τριετία και να έχεις να πάρεις πρωτάθλημα από το 2010; Κι όμως γίνεται…

Η Διοίκηση της εταιρείας «Ομόνοια ποδόσφαιρο» και η ομάδα προγραμματισμού ξέρουν ότι χρειάζεται να δώσουν στον κόσμο της δημοφιλέστερης ομάδας του τόπου ένα όραμα ισάξιο της ιστορίας του συλλόγου για την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Θα πρέπει να γίνουν ΟΛΕΣ οι κινήσεις που απαιτούνται ώστε η πορεία της ομάδας, να είναι πετυχημένη και να αποτελέσει την απαρχή για την αναγέννηση της Ομόνοιας. Ήδη οι πρώτες κινήσεις σχεδιασμού έχουν στείλει μήνυμα ελπίδας προς τούτο. Είναι όμως ακόμη νωρίς.

Το όραμα που πρέπει να δοθεί στον κόσμο δεν περιλαμβάνει μόνο την αγωνιστική πτυχή. Είναι γενικότερο. Η προ δυο μηνών περίπου εξαγγελθείσα απόφαση για απόκτηση ιδιόκτητου γηπέδου αντάξιου της ιστορίας της ομάδας, περιλαμβάνεται σε αυτό το όραμα. Η διοίκηση δεν έμεινε μόνο στα λόγια. Ήδη ψάχνει τεμάχιο γης για να κτίσει το «σπίτι». Κάπου μεταξύ Λευκωσίας και Λάρνακας.

Αν δοθεί ένα όραμα στον κόσμο, αυτός με τη σειρά του έχει όλη την καλή διάθεση να το στηρίξει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση

X