ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
27° Λευκωσία,
22 Σεπτεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Ομόνοια: Η ελάχιστη υποχρέωση προς τον κόσμο

Μια πιο διαφωτιστική ανακοίνωση για την απόφαση για το γήπεδο στο Δασάκι είναι αναγκαία

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Με χθεσινή ανακοίνωση της η Ομόνοια ενημέρωσε ότι το γήπεδο στο Δασάκι θα είναι προσωρινά ή έδρα των πρασίνων για τις εγχώριες διοργανώσεις κατά τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ναι. Ακριβώς έτσι.

«Δεν χωρεί αμφιβολία πως η απόφασή μας ταράζει τα λιμνάζοντα νερά». Αυτό, μεταξύ αρκετών άλλων, αναγράφεται στο κείμενο της ανακοίνωσης. Το αν η απόφαση ταράζει τα λιμνάζοντα νερά δεν είμαι σίγουρος. Εκείνο που διαπιστώνω είναι ότι η ανακοίνωση από ουσία, δεν λέει τίποτα. Διακρίνω απλώς σκόρπιες φράσεις που απευθύνονται κυρίως στο οπαδικό συναισθηματισμό.

Ο κόσμος πρέπει να έχει σωστή και αντικειμενική πληροφόρηση περί ενός θέματος που τον αφορά άμεσα

Εκείνο που αξίζει στον ήρωα (ναι , ακριβώς έτσι είναι) κόσμο της Ομόνοιας ως πράξη ελάχιστου σεβασμού είναι μια τεκμηριωμένη εξήγηση του πως και το γιατί το ΔΣ της εταιρείας έχει φθάσει σε αυτήν την άκρως σημαντική απόφαση στη διαδρομή της μακράς και λαμπρής ιστορίας της ομάδας.

Ο κόσμος πρέπει να έχει σωστή και αντικειμενική πληροφόρηση περί ενός θέματος που τον αφορά άμεσα.

Η διοίκηση έχει υποχρέωση να τοποθετηθεί γιατί όσο δεν το κάνει θα είναι υπό κατηγορία ότι κρύβεται και δε λέει ξεκάθαρα τι έχει προηγηθεί για να παρθεί μια τόσο σημαντική απόφαση. Και ταυτόχρονα (έχει υποχρέωση) να δώσει μια προοπτική ...γηπέδου με χρονοδιάγραμμα στον κόσμο που δικαίως περιμένει ενημέρωση και τρέφεται με την ελπίδα.

Θα ήταν άσοφο και επιπόλαιο εκ μέρους μας να πάρουμε θέση για την απόφαση της Ομόνοιας, πριν έχουμε ενώπιον μας όλα τα δεδομένα. Ένα από αυτά είναι ασφαλώς η πλήρης και λεπτομερής θέση της Ομόνοιας.

Αναμένουμε…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Πέτρος Παπαγιώργης

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση