ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ούτε λεπτό οι Αρτυματάς και Ζαχίντ

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Μπορεί ο ΑΠΟΕΛ να είχε στη διάθεσή του δυο 50λεπτα ημίχρονα στο σημερινό φιλικό προετοιμασίας κόντρα στην Ριέκα, τα οποία ουσιαστικά ήταν σαν δυο διαφορετικά παιχνίδια, λόγω των πολλών αλλαγών που πραγματοποιήθηκαν και των διαφορετικών συνθέσεων που παρουσιάστηκαν, ωστόσο υπήρξαν και μερικοί οι οποίοι δεν πήραν χρόνο συμμετοχής. Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν οι Αρτυματάς και Ζαχίντ.

Κοινό στοιχείο των δυο ποδοσφαιριστών είναι το γεγονός ότι και των δυο το όνομα συνδέθηκε με μεταγραφικά σενάρια αποχώρησής τους από τους πρωταθλητές Κύπρου. Ο πρώτος έπαιξε έντονα και για αρκετό διάστημα για μετακίνησή του στην Ανόρθωση, ενώ για τον δεύτερο μέχρι και σήμερα υπήρχαν εξελίξεις για την πιθανή παραχωρησή του με τη μορφή δανεισμού στον Παναθηναϊκό.

Το σημαντικότερο, ωστόσο κοινό στοιχείο και των δυο είναι το ότι βρίσκονται ακόμη στον ΑΠΟΕΛ και αποτελούν μέρος της ομάδας. Βέβαια η μη χρησιμοποίησή τους στο σημερινό παιχνίδι ίσως να δείχνει και την πορεία που θα ακολουθήσουν πριν την λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X