ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μήνας… συμπερασμάτων

United, Tottenham και City σε διάστημα 22 ημερών.

Καλά τα πάει μέχρι στιγμής, όμως το άμεσο μέλλον θα μας δείξει με ένα πιο ξεκάθαρο φακό τα δεδομένα.

8 νίκες σε 8 αγώνες ο απολογισμός των «reds» στο φετινό πρωτάθλημα. Σε αυτό το δείγμα υπήρχαν αγώνες που δίκαια και εκκωφαντικά πήρε τη νίκη, υπήρχαν όμως και  παιχνίδια που μίλησε ο παράγοντας τύχης, ή αν προτιμάτε το «άστρο» που φαίνεται να την καθοδηγεί τα τελευταία δύο χρόνια.

Προσεχώς, ακολουθεί ένας μήνας φωτιά για τους πρωταθλητές Ευρώπης. Η αρχή γίνεται την Κυριακή στο Old Trafford, ενώ την επόμενη βδομάδα υποδέχεται την Tottenham στο Anfield. Τόσο η United όσο και οι Spurs αντιμετωπίζουν σωρεία προβλημάτων, δεν παύουν όμως να αποτελούν μεγάλη απειλή για τη Liverpool. Ακολούθως η ομάδα ταξιδεύει στο Villa Park για να παίξει με την Aston Villa και καταλήγει αμέσως μετά στο Anfield για τον πρώτο μεγάλο αγώνα απέναντι στην ανταγωνίστρια Manchester City.

Η Liverpool λοιπόν αν καταφέρει να κρατήσει ή να αυξήσει τη σημερινή διαφορά των 8 βαθμών και δεν την γκρεμίσει, τότε πιθανότατα θα μπορούμε να την αποκαλούμε και φαβορί για το φετινό τίτλο που θα αποτελέσει και την πρώτη Premier League στην ιστορία της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Hot Spot: Τελευταία Ενημέρωση

X