ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Γκάλο, Σούπερ Λίγκα και ΑΠΟΕΛ

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο 33χρονος αμυντικός χαφ, Ροντρίγκο Γκάλο της ΑΕΚ φαίνεται ότι θα παίξει πολύ σε μεταγραφικά ρεπορτάζ ομάδων τόσο σε Ελλάδα, όσο και σε Κύπρο. Ο ποδοσφαιριστής είχε συνδεθεί με ένα δημοσίευμα εξ' Ελλάδος με τον ΑΠΟΕΛ που τόνιζε ότι ταιριάζει το 3-5-2 που επιλέγει ο Πάολο Τραμετσάνι.

Σήμερα το sdna.gr αναφέρει ότι ίσως ο Γκάλο παραμείνει στην ΑΕΚ, ενώ υπάρχει και άλλος σύλλογος της Σούπερ Λίγκα που ενδιαφέρεται για αυτόν.

Αναλυτικά το εν λόγω δημοσίευμα:

Το σήριαλ της ΑΕΚ με τον Ροντρίγκο Γκάλο φαίνεται πως δε θα λήξει εύκολα, με ουδέν ενδεχόμενο να αποκλείεται για το μέλλον του.

Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ έμοιαζε πριν από λίγο καιρό να μην ανανεώνει, αλλά τελικά όλα είναι πιθανά, όπως τονίζει και η «Live Sport», για την επόμενη μέρα της καριέρας του, η οποία θα μπορούσε να τον βρει ακόμη και στην Ένωση με συγκεκριμένες συνθήκες.

Ο Γκάλο δε θα έχει πρόβλημα να περιμένει τη διοίκηση του συλλόγου, αλλά ήδη διαθέτει κι άλλες επιλογές. Ο ίδιος έχει ήδη ακούσει, μάλιστα, ότι σύλλογος της Super League θα ενδιαφερόταν «ζεστά» για την απόκτησή του, κάτι που μπορεί να προσδώσει άλλη διάσταση στην υπόθεσή του, που δε θα αργήσει πάντως να προσφέρει νέα.

Hot Spot: Τελευταία Ενημέρωση

X