ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Φανέλα της Παρί για την Παναγία των Παρισίων!

Συλλεκτική εμφάνιση της Παρί Σεν-Ζερμέν με την Παναγία των Παρισίων, η οποία τυλίχθηκε στις φλόγες τη Δευτέρα (15/4) , τύπωσε μπουτίκ της γαλλικής πρωτεύουσας με σκοπό τη συγκέντρωση εσόδων για την αποκατάσταση των ζημιών.

Η Παναγιά των Παρισίων, ένα από τα ιστορικότερα μνημεία της Γαλλίας, τυλίχθηκε στις φλόγες το απόγευμα της Δευτέρας (15/4) και η ομάδα της πόλης, Παρί Σεν Ζερμέν, έστειλε το δικό της μήνυμα συμπαράστασης από τους επίσημους λογαριασμούς της στα social media.

H "Νotre-Dame" των Γάλλων θα ξαναγεννηθεί από τις στάχτες της. Θα χρειαστούν όμως αμέτρητα χρήματα, αλλά και παρά πολύς χρόνος. Η συλλογική θλίψη για την καταστροφή έδωσε τη θέση της σε μία πρωτοφανή δυναμική αλληλεγγύης στη Γαλλία και το Εξωτερικό.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι οι δωρεές από μεγάλους βιομηχανικούς ομίλους και πλούσιες οικογένειες της Γαλλίας για τη χρηματοδότηση της ανοικοδόμησης του εμβληματικού ναού της γαλλικής πρωτεύουσας, ξεπερνούν ήδη τα 750 εκατομμύρια ευρώ.

Το Foot-Store, μία από τις πιο διάσημες μπουτίκ της γαλλικής πρωτεύουσας, τύπωσε επίσημες εμφανίσεις της Παρί Σεν-Ζερμέν (αυτή που χρησιμοποιείται εκτός έδρας) με την Παναγία των Παρισίων στο στήθος σε χρυσό χρώμα.

Δέκα ευρώ από κάθε φανέλα που πωλείται θα διατίθεται στο Ίδρυμα Κληρονομιάς κι Αποκατάστασης του Ναού.  Η ζήτηση είναι ήδη μεγάλη, καθώς χιλιάδες Παριζιάνοι έχουν προμηθευτεί τη συγκεκριμένη συλλεκτική φανέλα.

Πηγή:sport24.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Hot Spot: Τελευταία Ενημέρωση

X