ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόητη ενέργεια του Μακγκρέγκορ σε αγώνα! (vid)

Άλλο ένα άσχημο περιστατικό είχε πρωταγωνιστή τον McGregor. Ο Νotorious δοκιμάστηκε για τέσσερις γύρους με τον Μichael McGrane. Ο αντίπαλός του περίμενε να δώσουν τα χέρια πριν ξεκινήσουν, αλλά εκείνος το παρέβλεψε και τον χτύπησε δυνατά.

λλο ένα άσχημο περιστατικό είχε πρωταγωνιστή τον Conor McGregor στο πρόσφατο ερασιτεχνικό παιχνίδι μποξ που έδωσε στην Ιρλανδία.

Ο Νotorious δοκιμάστηκε για τέσσερις γύρους με τον Μichael McGrane. Ο αντίπαλός του περίμενε να δώσουν τα χέρια ως είθισται πριν ξεκινήσουν, αλλά ο McGregor το παρέβλεψε και τον χτύπησε δυνατά. Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί στο μάτι από την αρχή ο McGrane

"Με χτύπησε ύπουλα μέσα στο...σπίτι του", δήλωσε αγανακτισμένος ο αντίπαλος του Notorious. O διαιτητής μάλιστα αβάνταρε τον McGregor σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του."Έπρεπε να τον πάω νοκ άουτ αλλιώς δεν θα κέρδιζα", καταλήγει.

Το ματς για την ιστορία έληξε ισοπαλία.Πάντως ο McGrane δήλωσε υπερήφανος που έπαιξε με τον McGregor και του χάρισε μία τόσο δυνατή εμπειρία. O συγκεκριμένος μαχητής είναι εν ενεργεία και δίνει αγώνα στην Δανία την άλλη εβδομάδα. Αναγνώρισε μάλιστα το γεγονός πως ο McGregor έδειχνε σε πολύ καλή κατάσταση και έτοιμος να επιστρέψει.

Το γεγονός έπιασε η κάμερα και μαρτυράει την ανοησία που έκανε ο Ιρλανδός σούπερ σταρ.

 

Πηγή:sport24.gr

 

Hot Spot: Τελευταία Ενημέρωση

X