ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

De Ζαβού: Άσχετοι ή κάτι γνωρίζουν;

Προκαλεί σοβαρά ερωτήματα η στάση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου για την κάρτα φιλάθλου

Χρήστος Ζαβός

Χρήστος Ζαβός

Άμα είναι να συντάξουμε μια λίστα προβλημάτων που αφορούν το κυπριακό ποδόσφαιρο είναι πλέον πασιφανές ότι πρώτα θα καταγράφαμε την απουσία του κόσμου από τα γήπεδα.

Υπάρχουν δυστυχώς και άλλα εξίσου σοβαρά ζητήματα όπως για παράδειγμα, η διαφθορά, η βία που ομολογουμένως δεν υπάρχει πια, η ανεπάρκεια της διαιτησίας, η προκατάληψη, οι κακές γηπεδικές εγκαταστάσεις, η εμπλοκή παραγόντων με άγνωστο επάγγελμα, τα στημένα, η ανυπαρξία του κύπριου ποδοσφαιριστή και σωρεία άλλων πολλών.

Όλα τα πιο πάνω αναμφισβήτητα είναι θέματα που πρέπει να επιλυθούν και μάλιστα πολλά εξ αυτών είναι και αλληλένδετα. Όταν όμως δεν έχουμε κόσμο στο γήπεδο, τότε το ίδιο το άθλημα και όχι μόνο η διοργάνωση του πρωταθλήματος, αλλοιώνεται.

Συνεπώς ως μέγα πρόβλημα, θα έπρεπε ήδη να ξεκινήσει η αντιμετώπιση του. Με ή χωρίς κάρτα, το θέμα είναι εκεί και χρίζει άμεσης και κυρίως ριζικής λύσης. Και όμως πάνε τώρα μήνες που αντιμετωπίζουμε μια τέτοια αρνητική κατάσταση και η ΚΟΠ δεν έχει εξαγγείλει ούτε και ένα βήμα που πιθανόν σκέφτεται ούτως ν’ ανατρέψει την κατάσταση.

Όχι μόνο δεν έχουν προβεί σε κινήσεις αλλά αποφεύγουν ακόμη και να κάνουν αναφορά στο θέμα, υποβαθμίζοντας το. Σε σημείο που σκέφτεσαι μήπως είναι παντελώς άσχετοι και δεν γνωρίζουν πώς ή απλά το κάνουν ηθελημένα γιατί αποφάσισαν ότι δεν είναι ζωτικής σημασίας για το άθλημα η παρουσία του κόσμου στα γήπεδα.

Κάτι να κάνουν ρε παιδί μου. Ακόμη και μια επικοινωνιακή καμπάνια, την οποία θα επιμελούνταν ικανοί επικοινωνιολόγοι. Κάτι τέλος πάντων, που θα ηχούσε στ’ αυτιά του πελάτη/οπαδού και θα τον ερέθιζε να σκεφτεί να επισκεφτεί ένα γήπεδο.

Αντιθέτως, στο πλαίσιο της κλήρωσης του πρωταθλήματος η κοινή γνώμη ακούει τον πρόεδρο της ΚΟΠ, ν’ ανακοινώνει τη καινοτομία περί διεξαγωγής αγώνων από Παρασκευή μέχρι Δευτέρα!!! Κάτι που όχι μόνο δεν βοηθά το πρόβλημα αλλά το διευρύνει!

Και το ερώτημα που βρίσκεται στον τίτλο του κειμένου, γίνεται ακόμη πιο έντονο. Είναι όντως άσχετοι ή κάτι γνωρίζουν που εμείς οι υπόλοιποι δεν έχουμε ψυλλιαστεί;

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

De Ζαβού: Τελευταία Ενημέρωση

Τρόμος και ανησυχία…

Τρόμος και ανησυχία…

Προκαλούν τον κόσμο η έλλειψη σοβαρότητας εκ μέρους των πολιτικών κομμάτων αλλά και προσώπων
Χρήστος Ζαβός
 |  DE ΖΑΒΟΥ
X