ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ξέσπασε ο Ιγκουαίν: «Αποχώρησα από την Εθνική και χάρηκαν πολλοί»

Τέλος η Αλμπισελέστε για τον «Πιπίτα»

Σε μια συνέντευξη οργής στο 90minutes of football, ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν ενημέρωσε για την απόφασή του όπως σταματήσει από την Εθνική Αργεντινής αφού νιώθει πως δεν είναι αγαπητός εκεί.

«Ο κύκλος μου στην Εθνική έχει τελειώσει. Τα βλέπω απ΄έξω και πολλοί χαίρονται για αυτό. Μίλησα με το Σκαλόνι και του είπα τις απόψεις μου, η απόφαση είναι ειλημμένη γιατί αυτό πιστεύω πως θα είναι το καλύτερο για μένα».

Όσο για την κριτική που κατά καιρούς δέχθηκε έδειξε πόσο τον ενόχλησε:

«Όταν κάποιος κριτικάρεται άσχημα, πληγώνεται από όλα. Είδα την οικογένειά μου να υποφέρει αλλά εγώ έδωσα τα πάντα για την Εθνική. Σίγουρα υπάρχουν άλλα πράγματα που ο κόσμος μπορεί να συζητήσει αλλά είμαι ήρεμος με την απόφαση που πήρα. Ο κόσμος θυμάται τα γκολ που έχασα και όχι αυτά που έβαλα. Το γκολ με το Βέλγιο (σημ. συν.: στο μουντιάλ 2014) ήταν σίγουρα ένα για να ζητωκραυγάσουν όλοι, αφού είχαμε καιρό να περάσουμε τα προημιτελικά».

Προσπάθησε δε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις των χαμένων τελικών:

«Το να λένε πως δεν πετύχαμε τους στόχους μας είναι ένα πράγμα, το να λένε πως αποτύχαμε είναι πολύ βαρύ. Είναι τεράστια λέξη η αποτυχία και θα ήταν αν δεν καταφέρναμε να προκριθούμε στο μουντιάλ. Καθημερινά ακούμε κριτικές του τύπου «αυτός δε δουλεύει, αυτός είναι πεθαμένος ή ένας αποτυχημένος». Δεν είναι εποικοδομητικές κριτικές, αλλά σκοπό έχουν να σε πληγώσουν».

Ρωτήθηκε δε και για την απόφαση του Μέσσι να συνεχίσει να το προσπαθεί:

«Δεν με εκπλήσσει που το παλεύει ακόμα, γιατί είναι γεννημένος νικητής».

Λατινική Αμερική: Τελευταία Ενημέρωση

X