ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο γιος του Ροναλντίνιο έκρυψε την ταυτότητά του και υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο

Στην Κρουζέιρο υπέγραψε ο 14χρονος Ζοάο Μέντες

Το μήλο κάτω από τη μηλιά έπεσε! Ο γιος του Ροναλντίνιο, Ζοάο Μέντες, υπέγραψε σε ηλικία 14 ετών το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την Κρουζέιρο. Η συμφωνία προβλέπει πως ο Μέντες, θα μείνει μέχρι τα 19 του (δηλαδή για πέντε χρόνια) στην δις πρωταθλήτρια Λατινικής Αμερικής.

Ωστόσο, μεγάλο ενδιαφέρον έχει η αρχή της ιστορίας. Όλα ξεκίνησαν πέρσι, όταν ο Μέντες στα δοκιμαστικά που έκανε με την Κρουζέιρο, έκρυψε την ταυτότητά του για να κριθεί από τους υπεύθυνους της ομάδας δίκαια και χωρίς το… βάρος του ονόματος του πατέρα του.

Το ταλέντο του αποδείχθηκε εξαιρετικό και οι άνθρωποι της βραζιλιάνικης ομάδας τον εμπιστεύτηκαν και του έδωσαν την ευκαιρία να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ροναλντίνιο τζούνιορ μετά την υπογραφή του συμβολαίου του: «Η ομάδα μού άνοιξε την πόρτα. Η δομή του συλλόγου είναι πολύ καλή. Είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στη Βραζιλία και είναι μεγάλη ευχαρίστηση για μένα να παίζω εδώ. Είναι μία πολύ χαρούμενη ημέρα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον σύλλογο για την εμπιστοσύνη του. Ευχαριστώ και τον Θεό που έχω τη δυνατότητα να αγωνίζομαι κάθε μέρα».

Πηγή: sport-fm.gr

 

Λατινική Αμερική: Τελευταία Ενημέρωση

X