ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θετικός για Λιόν ο Ζιρού!

Ανοιχτός στο ενδεχόμενο επιστροφής στη Γαλλία είναι ο Ολιβιέ Ζιρού!

Την επιθυμία του να γίνει ξανά βασικός επιθετικός εξέφρασε με δηλώσεις του ο Ολιβιέ Ζιρού!

Ο Γάλλος διεθνής επιθετικός βρίσκει τον εαυτό του σε σκληρό ανταγωνισμό με τον Γκονσάλο Ιγκουαίν στην Τσέλσι. Ωστόσο, δεν κερδίζει πάντωτε αυτή τη μάχη με αποτέλεσμα να βρίσκεται πολλές φορές στον πάγκο.

Ωστόσο, ο ίδιος στα 32 του χρόνια, θέλει να παίζει βασικός. Για τον λόγο αυτό είναι δεκτικός σε μια επιστροφή στη Γαλλία για λογαριασμό της Λιόν! Άλλωστε τα γαλλικά Μέσα μιλούν για πρόταση των Λιονέ στην Τσέλσι για την απόκτηση του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ολιβιέ Ζιρού από την Footmercato:

«Μπορώ να φανταστώ την επιστροφή μου στη Γαλλία. Ωστόσο, δεν ξέρω τι κρατάει το μέλλον για εμένα.»

«Δεν είναι προτεραιότητα αυτό τη δεδομένη χρονική στιγμή, αλλά είμαι ανοιχτός σε όλες τις προτάσεις γιατί είμαι ευτυχισμένος όταν αγωνίζομαι.»

«Την Λιόν την ανέφερα επειδή ειπώθηκε από τον πρόεδρο του συλλόγου. Γνωρίζω για όσα έχει πει και είμαι πολύ ευτυχισμένος με το ενδιαφέρον που εκφράζουν κάποιοι γαλλικοί σύλλογοι για εμένα.»

«Η Λιόν είναι ένας σύλλογος με πολύ καλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, καλούς παίκτες και εξαιρετικό τεχνικό επιτελείο. Σε διεθνές επίπεδο, είδαμε πολύ καλά ματς των Λιονέ απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Μπαρτσελόνα ακόμα και αν το αποτέλεσμα δεν ήταν θετικό για τη γαλλική ομάδα.»

ΛΙΓΚ 1: Τελευταία Ενημέρωση

X