ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παρί Σεν Ζερμέν: Δεν πάνε πουθενά Νεϊμάρ και Μπαπέ

To μεγάλο αφεντικό της Παρί Σεν Ζερμέν ξεκαθάρισε πως Νεϊμάρ και Μπαπέ δεν θα αποχωρήσουν από την ομάδα ούτε το ερχόμενο καλοκαίρι

Ο ιδιοκτήτης της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, θέλησε να διαβεβαιώσει ότι το μέλλον των Νεϊμάρ και Κιλιάν Μπαπέ είναι στην ομάδα του.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Parisien, ο Αλ-Κελαϊφί ρωτήθηκε για το αν η Παρί Σεν Ζερμέν σκοπεύει το προσεχές καλοκαίρι να πουλήσει έναν εκ των Νεϊμάρ και Μπαπέ, όπως έντονα ακούγεται τους τελευταίους μήνες.

«Δεν μπορώ να εγγυηθώ απλά 100% ότι θα συνεχίσουν εδώ. Είναι 2.000% σίγουρο. Θα μείνουν στο Παρίσι. Πολλά media κυρίως από τη Γαλλία λένε ότι θα πουλήσουμε ή τον Ναϊμάρ ή τον Μπαπέ. Θέλω να επιβεβαιώσω ότι και ο Κιλιάν και ο Νεϊμάρ θα μείνουν εδώ».

Πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί για το μέλλον του Αρσέν Βενγκέρ από τότε που εκείνος έφυγε από την Άρσεναλ. Η Μίλαν τον ήθελε ως αντικαταστάτη του Τζενάρο Γκατούζο. Δεν έγινε. Η Παρί Σεν Ζερμέν τον έχει και εκείνη στη λίστα της.

Ο Τόμας Τούχελ τα πηγαίνει πολύ καλά με τους Παριζιάνους. Όμως, οι σχέσεις του με τον τεχνικό διευθυντή, Αντέρο Ενρίκε, μόνο ιδανικές δεν μπορεί να τις πει κάποιος.

Γι’ αυτό το λόγο πριν από μερικές ημέρες ο Αλσατός είχε συνάντηση με τον Νασέρ Αλ Κελαϊφί. Ο πρόεδρος της γαλλικής ομάδας τον έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση. Πιστεύει πως ο Βενγκέρ είναι ο ιδανικός άνθρωπος για την εν λόγω θέση στους πρωταθλητές Γαλλίας.

Ευρώπη: Τελευταία Ενημέρωση

X