ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μυθικό συμβόλαιο!

Καθίστε κάπου αναπαυτικά, ανοίξτε air condition και ανεμιστήρες, πάρτε λίγο νερό κοντά σας και δείτε τι προσφέρει η Παρί Σεν Ζερμέν στον Νεϊμάρ, προκειμένου ο Βραζιλιάνος να μετακομίσει στο Παρίσι! 

Όλα έτοιμα στο Παρίσι για τη μεγαλύτερη μεταγραφή όλων των εποχών! 

Σύμφωνα με τους Γάλλους, το συμβόλαιο του Νεϊμάρ βρίσκεται, ήδη, στο δικηγορικό γραφείο Nataf Fajgenbaum et Associes και η Παρί Σεν Ζερμέν περιμένει, απλά, την… τζίφρα του Βραζιλιάνου, για να τον φέρει στο ''Parc des Princes''. 

Θυμίζουμε, τα ξημερώματα και μετά το φιλικό της Μπαρτσελόνα με τη Γιουβέντους, στο οποίο, μάλιστα, ο Νεϊμάρ πέτυχε δύο γκολ (το ένα γκολάρα), έγινε το καθοριστικό -απ' ό,τι φαίνεται- ραντεβού του πατέρα και μάνατζερ του Λατινοαμερικανού «ζογκλέρ» με τη διοίκηση των «μπλαουγκράνα» επί αμερικανικού εδάφους. Γεγονός, φυσικά, που… φούντωσε τα σενάρια αποχώρησης του 25χρονου ποδοσφαιριστή, αλλά και το ότι υπάρχει χάσμα, πλέον, μεταξύ των δύο πλευρών! 

Φαίνεται, λοιπόν, πως ο Νεϊμάρ… μετράει ώρες στην ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε και πιθανότατα, τα δύο τέρματά του απέναντι στη «Γηραιά Κυρία» ήταν τα τελευταία του με τη φανέλα των Καταλανών, με τους Γάλλους να αποκαλύπτουν τώρα πως η Παρί τα έχει όλα έτοιμα! 

Τι προβλέπει, λοιπόν, το συμβόλαιο, που φέρεται να έχει ετοιμάσει, ήδη, η Κυπελλούχος Γαλλίας (και κάτοχος του Λιγκ Καπ), για να εξασφαλίσει το «ναι» του Νεϊμάρ; 

Πάρτε μια βαθιά ανάσα και διαβάστε: Σχεδόν 30 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, άλλα 10 εκατομμύρια με τη μορφή μπόνους επίτευξης στόχων, άλλα 100 εκατομμύρια ως πριμ υπογραφής, ενώ 30 «χαρτιά» θα λάβει ως προμήθεια ο πατέρας του! 

Αλλά έχει και συνέχεια! 

Στον Βραζιλιάνο θα παραχωρηθεί ιδιωτικό τζετ, ενώ θα πάρει μετοχές και από ξενοδοχειακές επιχειρήσεις που έχουν οι Άραβες ιδιοκτήτες της Παρί στο Κατάρ! 

Πώς στο καλό να πεις «όχι» σε μια τέτοια πρόταση; 

Και επειδή πολλοί αναρωτιέστε, τι γίνεται με το Financial Fair Play, η Παρί, να θυμίσουμε, φαίνεται πως έχει βρει έναν απίθανο τρόπο, προκειμένου να… ξεγελάσει τους κανονισμούς! 

Ποιος είναι αυτός; 

Η εταιρία Oryx Qatar Sports Investments, που ανήκει στους ιδιοκτήτες της Παρί, είναι έτοιμη να προσφέρει 300 εκατομμύρια ευρώ σε εκείνη του ίδιου του Νεϊμάρ, που διαχειρίζεται την εμπορική εικόνα του(!), ώστε να τον κάνει «εικόνα» της, ενόψει του Μουντιάλ στο Κατάρ, το 2022! 

Με αυτά τα χρήματα (θυμίζουμε, 222 εκατομμύρια ευρώ είναι η ρήτρα του), ο Βραζιλιάνος θα εξαγοράσει την ελευθερία του από την Μπάρτσα και ακολούθως, θα υπογράψει το απίστευτο -πιθανότατα, εξαετές- συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν! 

Εν ολίγοις, μιλάμε για τρελά νούμερα!

 

Πηγή:sport-fm.gr

Ευρώπη: Τελευταία Ενημέρωση

X
X