ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

''Τρελό'' ποσό για Εμπαπέ!

Το τρελό ποσό των 190 εκατομμυρίων ευρώ αξιώνει η Μονακό για τον 18χρονο επιθετικό, βάζοντας δύσκολα στους «μνηστήρες» του. 

Το μυθικό ποσό των 190 εκατομμυρίων ευρώ ζητά η Μονακό, προκειμένου να δώσει τον Κίλιαν Εμπαπέ. Σίτι, Παρί και Ρεάλ φαίνονται ότι μπορούν να κάνουν την υπέρβαση και να δώσουν τα χρήματα, όμως η υπόθεση είναι δύσκολη. 

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει πάρει χρήματα από τις μεταγραφές των Ντανίλο, Μοράτα και Χάμες Ροντρίγκες, συγκεντρώνοντας ένα ποσό κοντά στα 100 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο, τα 190 που ζητά η Μονακό είναι πολλά και δεν είναι σίγουρο αν οι «Μερένχες» σκοπεύουν να ξοδέψουν τόσα πολλά. 

Η Παρί Σεν Ζερμέν ενδιαφέρεται και αυτή για τον Γάλλο άσο, πάντως σε πρώτο πλάνο υπάρχει η υπόθεση Νεϊμάρ. Οι Παριζιάνοι θέλουν να εξαντλήσουν τις πιθανότητες που έχουν για αποκτήσουν τον Βραζιλιάνο και σε περίπτωση που τα καταφέρουν δεν θα κινηθούν για τον Εμπαπέ. 

Η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα θέλει και αυτή διακαώς τον ποδοσφαιριστή. Ο προπονητής των «πολιτών» έχει συναντηθεί με τον μάνατζερ του παίκτη, λέγοντας πως θέλει να ξοδέψει μέχρι και 150 εκατομμύρια για αυτόν. 

Το προβάδισμα δείχνει να το έχει η Ρεάλ καθώς με τις πωλήσεις που έκανε έβαλε στα ταμεία της αρκετά χρήματα. Ακόμη η παρουσία του Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο των Μαδριλένων παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για τον Εμπαπέ. 

Στη Μονακό πάντως έχουν κουραστεί να πουλάνε τους καλύτερούς τους παίκτες (έχουν ήδη φύγει Μπακαγιόκο, Μπερνάντο Σίλβα και Ζερμέν) και δύσκολα θα τον παραχωρήσουν. Για αυτό άλλωστε έχουν βάλει και αυτή την σχεδόν απαγορευτική τιμή. 

 

Πηγή:sport-fm.gr

Ευρώπη: Τελευταία Ενημέρωση