ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

The Best με ψήφο του κόσμου

Το France Football ήδη ανακοίνωσε τα ονόματα των 30 υποψηφίων για τη δική του «χρυσή μπάλα», όμως σήμερα(31/10) η FIFA προχώρησε στην εξαγγελία των δικών της βραβείων με την ονομασία «The Best».

Το γνωστό περιοδικό απονέμει βραβείο μόνο για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή σε επίπεδο Ανδρών, όμως στην έκδοση της FIFA υπάρχουν οκτώ διαφορετικά βραβεία. Καλύτερος παίκτης στους Άνδρες, καλύτερη παίκτρια, καλύτεροι προπονητές σε Άνδρες και Γυναίκες, το βραβείο Πούσκας για το καλύτερο γκολ, βραβείο Fair Play, βραβείο φιλάθλων και η καλύτερη ενδεκάδα της FIFPro.

Καινοτομία υπάρχει και στο ποιοι ψηφίζουν, καθώς φέτος θα συμμετέχει και ο κόσμος στη σχετική ψηφοφορία. Συγκεκριμένα, κατά 50% θα μετρά η γνώμη των αρχηγών και των προπονητών των εθνικών ομάδων των χωρών μελών της FIFA και κατά 50% η γνώμη των φιλάθλων και επιλεγμένων δημοσιογράφων.

Για το βραβείο του καλύτερου παίκτη, η πρώτη ανακοίνωση θα έρθει την Παρασκευή(4/11) με 23 ονόματα να περιλαμβάνονται στη σχετική λίστα.

Η ψηφοφορία θα αρχίσει επίσης εκείνη την ημέρα και διαρκέσει μέχρι τις 22 του μήνα. Στις 2/12 θα ανακοινωθούν οι τρεις υποψήφιοι που θα παρευρεθούν στο Gala της FIFA στις 9/1/2017.

Άλλες: Τελευταία Ενημέρωση