ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Όλα κολλάνε στο οικονομικό

Είναι το μεγάλο αγκάθι...

Εφραίμ Γεωργίου

Ο κορωνοϊός έχει επηρεάσει τον αθλητισμό και τα ερωτηματικά τη δεδομένα στιγμή είναι πάρα πολλά. Θα γίνουν τα πρωταθλήματα; Τι γίνεται με τους μισθούς; Οι χορηγοί; Οι Ευρωπαϊκές διοργανώσεις; Και πολλά ακόμη. Τα πάντα αυτή τη στιγμή είναι στον αέρα και κανείς δεν μπορεί να πει τι θα συμβεί.

Ναι η πρόθεση όλων είναι να συνεχιστούν τα πρωταθλήματα μέχρι τέλους. Ναι υπάρχει η κοινή συνισταμένη σε όλες τις πλευρές που λέει πως τα συμβόλαια που λήγουν θα πάρουν παράταση. Το ίδιο και οι δανεισμοί, το ίδιο και οι μεταγραφές. Δηλαδή παίκτες που έχει ήδη υπογράψει σε άλλη ομάδα θα πάρει παράταση και θα αγωνιστή με την υφιστάμενη του ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν. Αυτό όλοι το αποδέχονται, και το θέλουν.

Εκεί όμως που όλα κολλάνε είναι το οικονομικό. Οι ποδοσφαιριστές θέλουν να εξασφαλίσουν την πληρωμή τους για το επιπλέον καιρό που θα αγωνιστούν με τις ομάδες τους (και είναι απόλυτα φυσιολογικό). Απ’ την άλλη οι ομάδες θέλουν να διασφαλίσουν την βιωσιμότητα τους και δεν θέλουν να δώσουν όλο το ποσό. Υπάρχουν στη μέση και οι χορηγοί και τα τηλεοπτικά και πολλά ακόμη.

Είναι όντως μια δύσκολη περίσταση αυτή και θα πρέπει όλοι να βάλουν νερό στο κρασί τους. Όλες οι πλευρές εργάζονται προς αυτή τη κατεύθυνση και σύντομα θα πρέπει να έχουμε τις τελικές αποφάσεις.

Ποδόσφαιρο: Τελευταία Ενημέρωση

X