ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παράπονα Α.Λ.Σ. Ομόνοια για τις € 5000 πρόστιμο

Κάνουν σκέψεις για συγκεκριμένες κινήσεις

Πανίκος Κωνσταντίνου

Πανίκος Κωνσταντίνου

constantinoup@sppmedia.com

Ενοχλημένοι σφόδρα είναι στην Α.Λ.Σ. Ομόνοια 29ης Μαΐου για τις 5000 ευρώ πρόστιμο που επιβλήθηκε από τον Αθλητικό Δικαστή για ανακοίνωση που είχαν εκδώσει και σε αυτήν είχαν εκφράσει τη δυσαρέσκεια τους για την πολυπληθή Αστυνομία που υπήρχε σε εντός έδρας τους παιχνίδι.

Πληροφορίες του 24sports αναφέρουν ότι οι διοικούντες στην ομάδα αισθάνονται ότι οι ποινές είναι δυσανάλογες εις βάρος τους σε σχέση με την ποιότητα του σφάλματος. Ειδικά για τις ομάδες των χαμηλότερων κατηγοριών όπου ισχύουν οι ίδιες χρηματικές ποινές για ίδια σφάλματα χωρίς να έχουν ωστόσο, την ίδια οικονομική ευρωστία σε σύγκριση με τις ομάδες της Α’ κατηγορίας.

Γι’ αυτό υπάρχει σκέψη να συνεργαστούν με τα υπόλοιπα σωματεία, πλην της Α’ κατηγορίας, έτσι ώστε οι χρηματικές ποινές να είναι αντίστοιχες των προϋπολογισμών τους για να μπορέσουν να επιβιώσουν. Γίνονται επίσης σκέψεις σε περίπτωση που βρουν πρόσφορο έδαφος συζήτησης να προωθήσουν π.χ. Μείωση του κόστους στις εγγραφές ποδοσφαιριστών κ.λπ. και να μην οριζόντια όλα, σε σχέση πάντα με το τι πληρώνουν οι ομάδες της Α΄ κατηγορίας για παρόμοια ή αντίστοιχα έξοδα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Πανίκος Κωνσταντίνου

Μικρές Κατηγορίες: Τελευταία Ενημέρωση