ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ξεκινά με όνειρα επιστροφής

Δελτίο τύπου για την έναρξη της προετοιμασίας του εξέδωσε ο Διγενής.

Αναλυτικά:

«Με την δύναμη του Θεού και του προστάτη μας ΑΓΙΟΥ ΜΑΜΑ ...ξεκινάμε αύριο το μεγάλο οδοιπορικό μας για την μεγάλη επιστροφή. Είχαμε την κρυφή ελπίδα ότι την φετινή χρονιά θα αγωνιζόμασταν στο Δημοτικό Στάδιο Μόρφου. Δυστυχώς για μια ακόμη φορά όλα αποδείχτηκαν φρούδες ελπίδες.
Δεν τα βάζουμε κάτω ...συνεχίζουμε το νυν υπέρ πάντων αγώνα για επιστροφή ...σήμερα λοιπόν στις 5:30 το απόγευμα ξεκινάμε από την προσωρινή μας έδρα στο Μακάρειο στάδιο την προετοιμασία της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2017/18. Σε αυτόν τον τίμιο και αξιοπρεπή αγώνα μας θέλουμε στο πλευρό μας , συνοδοιπόρο τον κόσμου της Μόρφου όπου και αν βρίσκεται....Λευκωσία , Λεμεσό , Πάφο , Λάρνακα , Ελεύθερη Αμμόχωστο , Σολιά , Αγγλία , Αυστραλία , Ν.Αφρική , Η.Π.Α. .....
ΕΜΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ......ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ...ΕΣΕΙΣ ; 
Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν την προσπάθεια μας μπορούν να προμηθευτούν τα ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2017/18 που κυκλοφόρησαν και τιμώνται προς 50 ΕΥΡΩ , καθώς επίσης και τις επετειακές , συλλεκτικές φανέλες που επίσης κυκλοφόρησαν και τιμώνται προς 35 ΕΥΡΩ. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείτε με τα γραφεία του Σωματείου από τις 9 το πρωί μέχρι τις 1:30 το μεσημέρι στο τηλέφωνο 22455599».

ΔΙΓΕΝΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση