ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στο Διγενή Βορόκλινης ο Μπασόφ

Αναλαμβάνει ρόλο τεχνικού διευθυντή

Παραμένει στο κυπριακό ποδόσφαιρο αλλάζοντας πόστο ο Κονσταντίν Μπασόφ, που ανακοινώθηκε από το Διγενή Βορόκλινης ως ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου. Αλλάζει και εξελίσσεται γενικώς η ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται από το Δ.Σ. του ΔΙΓΕΝΗ ΒΟΡΟΚΛΙΝΗΣ ότι ο KOSTADIN BASHOV για την Αγωνιστική Περίοδο 2018/2019 είναι ο Τεχνικός Διευθυντής της Ομάδας μας.

Ο KONSTADIN BASHOV γεννήθηκε στις 26/11/1982 στην Βουλγαρία και έπαιζε ποδόσφαιρο εως πρόσφατα στην θέση του επιθετικού.

Αγωνίσθηκε σε πολλές ομάδες ,μεταξύ αυτών οι ΛΕΦΣΚΥ ΣΟΦΙΑΣ,ΣΠΑΡΤΑΚ ΠΛΕΒΕΝ,ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ,ΚΟΡΙΝΘΟΣ,ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ,ΑΛΚΗ.

Ο KOSTADIN BASHOV από σήμερα είναι ο Υπεύθυνος της Ολοκλήρωσης του Μεταγραφικού Σχεδιασμού της Ομάδας σε συνεργασία με τον Προπονητή.

Επίσης στα πλαίσια της πλήρης αναδιοργάνωσης της Ομάδας σε ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ από σήμερα ο ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΣΜΥΡΗΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ τα καθήκοντα του ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ (ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ-ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ MARKETING ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ)».

X