ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άδωνη: «Αν δεν μας βοηθήσουν δύσκολα θα δούμε ποδόσφαιρο»

Μεγάλο πρόβλημα και στον αέρα η επίλεκτη κατηγορία της ΣΤΟΚ

Τα σωματεία της επίλεκτης κατηγορίας της ΣΤΟΚ αδυνατούν να καλύψουν τα έξοδα ώστε να τηρούν το πρωτόκολλο που διέπει τους ποδοσφαιρικούς αγώνες και πλέον ένα μεγάλο πρόβλημα δημιουργείται. Δεν έχουν την οικονομική άνεση και αυτό είναι πέρα για πέρα λογικό και κατανοητό. Στο πλαίσιο αυτό δημιουργήθηκε επιτροπή ομάδων επίλεκτης κατηγορίας και στάλθηκαν επιστολές προς ΚΟΑ, ΚΟΠ και ΣΤΟΚ. Καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΠΟΡ FM 95.0, «Πίσω απ’ την βιτρίνα», με τον Πέτρο Παπαγιώργη, βρέθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δόξας Παλιομετόχου, Σάββας Άδωνη, ο οποίος μίλησε για το μεγάλο πρόβλημα.

Τα κυριότερα σημεία:

Για το οικονομικό πρόβλημα που δημιουργεί το πρωτόκολλο: «Είναι ένα πρόβλημα σημαντικό. Είναι το οικονομικό που τα σωματεία της επίλεκτης αδυνατούμε να το εκπληρώσουμε. Έχουμε κάνει μια επιτροπή και μέσα από μια σύσκεψη που έγινε, έχουμε θέσει ως πρώτο μας πρόβλημα το θέμα αντιμετώπισης του πρωτοκόλλου. Στείλαμε επιλογές στην ΣΤΟΚ, την ΚΟΠ και τον ΚΟΑ και τους χρειαζόμαστε. Αν δεν έχουμε οικονομική βοήθεια από αυτούς τα σωματεία μας δεν θα ανταποκριθούν και δύσκολα θα δούμε ποδόσφαιρο».

Αν είναι μόνο η εξέταση το θέμα: «Είναι και τα στάδια. Είναι μια σειρά ενεργειών που πρέπει να κάνει κάθε σωματείο. Αδυνατούμε και δεν έχουμε την οικονομική ευχέρεια να το εφαρμόσουμε. Στο τέλος της ημέρας θα τιμωρηθούμε αν δεν μπορούμε. Γι’ αυτό που ενημερώσαμε έγκαιρα την ΚΟΠ, την ΣΤΟΚ και τον ΚΟΑ».

Για το ποιος μπορεί να δώσει τη λύση: «Μπορεί η Ομοσπονδία, το Υπουργείο, κάτι πρέπει να γίνει. Δεν πρέπει να μείνουμε στο έλεος».

Για την εκπροσώπηση του σε ΣΤΟΚ και ΚΟΠ: «Πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερη εκπροσώπηση και στην ΣΤΟΚ και στην ΚΟΠ. Κανείς δεν ασχολείται με εμάς. Προσωπικά θεωρώ πως πρέπει να ενταχθεί η επίλεκτη στην ΚΟΠ. Αυτό δεν συμβαίνει τώρα και είναι σημαντικό να αλλάξει. Πρέπει να ακουστούν τα προβλήματα μας. Πρέπει με συνεργασία να μπορέσουμε μέσα από σωστές να επιβιώσουμε».

Μικρές Κατηγορίες: Τελευταία Ενημέρωση

Με τη φανέλα του Διγενή Μόρφου (με την μπάλα στα πόδια του, δεύτερος από δεξιά) έζησε υπέροχες στιγμές και το ποδοσφαιρικό του μέλλον προδιαγραφόταν λαμπρό…

«Να με πάρετε στο χωριό…»

Ο Σάββας Κοσιάρης και το 24sports φέρνουν στο προσκήνιο ιστορίες του αθλητισμού από το μαύρο καλοκαίρι του 1974
Σάββας Κοσιάρης
 |  ΔΙΓΕΝΗΣ
X