ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θύρα 9 για τα επεισόδια στο γυναικείο: «Γκάφα ολκής από θρασύδειλους»

Διαβάστε την ανακοίνωση των οργανωμένων της Ομόνοιας 29ης Μαΐου

Ανακοίνωση εξέδωσε η Θύρα 9 για τα επεισόδια που έγιναν στον γυναικείο ποδοσφαιρικό αγώνα ανάμεσα στην Ομόνοια και την ΑΕΛ.

Αναλυτικά:

Σκόπιμα δεν τοποθετηθήκαμε τις προηγούμενες μέρες για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στην Λεμεσό και συγκεκριμένα στον αγώνα μεταξύ της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της αελ και της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Περιμέναμε να δούμε μέχρι που θα φτάσουν το θέμα τα ΜΜΕ αλλά και εάν θα αντιληφθούν οι "μάγκες" με τα κίτρινα το μέγεθος της γκάφας που έχουν υποπέσει.

Μια γκάφα ολκής, που έχει αντίκτυπο σε όλα τα οργανωμένα οπαδικά σύνολα, καθώς εκεί που είχε καταργηθεί η κάρτα οπαδού στο γυναικείο πρωτάθλημα, εκεί που προσπαθούσαν σύσσωμες οι ομάδες των τμημάτων φούτσαλ να καταργήσουν και εκεί την κάρτα, έρχονται αυτοί και καταφέρνουν να γυρίσουν την κοινή γνώμη εναντίον μας και να ζητούν επαναφορά της κάρτας.

Δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως μετά από τόσες προσπάθειες που κάναμε μαζί τα τελευταία χρόνια για να ρίξουμε την κάρτα, πως μετά το τυράκι που τσίμπησαν πριν μερικά χρόνια στο Τσίρειο μαζί με τους οπαδούς της ντροπής, έρχονται ξανά με τόση ευκολία για ακόμη μια φορά και γίνονται η αφορμή για να στηθεί από τους δημοσιογράφους και τους υποστηρικτές της κάρτας το πάρτι για την δήθεν αναγκαιότητα της κάρτας οπαδού.

Και επειδή εμείς πάντα μιλάμε με την γλώσσα της αλήθειας, όπως πληροφορηθήκαμε μερίδιο ευθύνης για τα προχθεσινά γεγονότα φέρουν και άνθρωποι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, καθώς κάποιοι έριξαν λάδι στη φωτιά με αχρείαστες ενέργειες ειδικά στο τέλος του παιχνιδιού, δείχνοντας μεγάλη ανευθυνότητα στις αθλήτριες αλλά και στο προπονητικό τιμ, με αποτέλεσμα κάποιοι θρασύδειλοι να μπουν μέσα και να χτυπήσουν ακόμα και αθλήτριες. Οπωσδήποτε όμως η όποια ανεύθυνη στάση, δεν αποτελεί άλλοθι και δεν δίνει το δικαίωμα σε κανέναν να επιτεθεί σε ανυπεράσπιστα άτομα.

Εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα μας από εκεί που δεν σταματήσαμε ποτέ. Γιατί αυτό που υποσχεθήκαμε από το 2014 θα το πράξουμε. Είτε παίζουμε στην τελευταία κατηγορία του κόσμου, είτε τώρα στην τρίτη, θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να πέσει το έκτρωμα της κάρτας οπαδού και να επιστρέψουμε στα κλειστά που τόσο αγαπήσαμε. Για να μπορούμε ξανά να δούμε όλα τα γήπεδα στα γιορτινά τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Γυναικείο: Τελευταία Ενημέρωση