ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πρόωρη απόσυρση λόγω τροχαίου για πρώην παίκτρια των Ladies

24sports team

info@24sports.com.cy

Τέλος στην ποδοσφαιρική της καριέρα σε ηλικία μόλις 27 ετών υποχρεώθηκε να βάλει η πρώην παίκτρια των Απόλλων Ladies, Σίνιντ Φάρελι.

Η Αμερικανίδα γνωστοποίησε την απόφασή της μέσω ανάρτησης στον λογαριασμό της στο facebook. Είχε φορέσει τη φανέλα του Απόλλωνα το 2012, ενώ πέραν της ομάδας της Λεμεσού αγωνίστηκε σε αρκετούς συλλόγους της πατρίδας του.

Αναλυτικά το μήνυμα της Φάρελι:

«Μετά από πολλύ σκέψη, ανακοινώνω μετά λύπης μου την απόσυρσή μου από το γυναικείο ποδόσφαιρο. Όπως γνωρίζετε, υποχρεώθηκα να μείνω εκτός την τελευταία χρονιά λόγω τραυματισμών στον αυχένα και τη μέση και διάσεισης που έπαθα μετά από τροχαίο ατύχημα τον περασμένο Σεπτέμβριο. Ο δρόμος της ανάρρωσης ήταν πολύ πιο μακρύς και δύσκολος απ’ ότι νόμιζα αρχικά, έτσι μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι οι τελευταίοι 14 μήνες ήταν οι πιο δύσκολοι της ζωής μου.

Αφού πήρα τη συγκεκριμένη απόφαση και άρχισα να αντέχω τον πόνο, έφτασα σε ένα συναίσθημα ανακούφισης. Με το βάρος να έχει φύγει, ξέρω ότι έκανα το σωστό. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι με υποστήριξαν και πίστεψαν σε μένα στη ζωή και την καριέρα μου».

Γυναικείο: Τελευταία Ενημέρωση