ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επέστρεψε ο Ζιάν Κάρλος

Μετά τις δύο αποχωρήσεις των Ντάγκλας και Βάγκνερ από την Ανόρθωση η ομάδα της Αμμοχώστου ενημερώνει για την επιστροφή του Βραζιλιάνου Ζιάν Κάρλος στην ομάδα. Ο Βραζιλιάνος βρισκόταν και πέρσι στην έναρξη της χρονιάς στην ομάδα και τώρα επιστρέφει.

Αναλυτικά:

«Ο Ζιάν Κάρλος επέστρεψε...Το τμήμα φούτσαλ της Ανόρθωσης, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Ζιαν Κάρλος στην ομάδα μας.

Ο Βραζιλιάνος φουτσαλιστής ήταν στην Ανόρθωση στην έναρξη της περσινής χρονιάς μέχρι τον σοβαρό τραυματισμό του τον Δεκέμβριο του 2015. Ο Ζιαν Κάρλος αποθεραπεύτηκε πλήρως από τον τραυματισμό του, βρίσκεται στην Κύπρο εδώ και δύο εβδομάδες και προπονείται με την ομάδα, όντας έτοιμος να προσφέρει άμεσα τις υπηρεσίες του στην ομάδα για να υλοποιήσει τους στόχους της.

Η επιστροφή του Ζιαν στην αγωνιστική δράση, χαροποιεί όλους στην ομάδα μας, καθώς γνωρίζουμε πολύ καλά τι μπορεί να προσφέρει, με την προσωπικότητα αλλά και το ταλέντο του εντός αγωνιστικού χώρου.

Καλωσορίζουμε εκ νέου τον Ζιαν στην ομάδα μας και του ευχόμαστε μία χρονιά, μακριά από τραυματισμούς και γεμάτη επιτυχίες και διακρίσεις με τη φανέλα του Φοίνικα».

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση