ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

'Eσπασε το αήττητο, έπιασε κορυφή

Τεράστιας σημασία νίκη πέτυχε η ομάδα της Ανόρθωσης στο φούτσαλ απέναντι στην πρωτοπόρο μέχρι σήμερα ΑΕΛ. Η ομάδα της Αμμοχώστου νίκησε με 5-4 στο Κίτιο την ομάδα της Λεμεσού και έσπασε το μέχρι σήμερα αήττητό της. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην κορυφή με 24 βαθμούς.

Στις άλλες αναμετρήσεις η Ομόνοια - Αραράτ νίκησε με 2-1 την Ελπίδα Αστρομερίτη και έφτασε επίσης στους 24 βαθμούς.

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται αύριο με τον αγώνα του ΑΠΟΕΛ απέναντι στην ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ.

Δείτε πως κύλησε η αναμέτρηση μέσα από την ενημέρωση από την επίσημη Ανόρθωση:

Μεγάλη νίκη πέτυχε απόψε στο Κίτιον η ομάδα μας, που με κατάθεσης ψυχής και τη στήριξη 500 και πλέον φίλων της, κέρδισε την ΑΕΛ με 6-5 και φιγουράρει πλέον στην κορυφή της βαθμολογίας. Το παιχνίδι ήταν δραματικό, με την ομάδα μας όμως να έχει το προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, το διατήρησε και το τέλος τη βρήκε να πανηγυρίζει, μία δίκαια και πανάξια νίκη.

Εκπληκτικό ήταν το ξεκίνημα για την ομάδα μας, που επιδίωξε και πήρε το γρήγορο προβάδισμα με τον Βάγκνερ, ο οποίος έκλεψε την μπάλα από του αντιπάλους πέρασε και τον τερματοφύλακα και με διαγώνιο πλασέ, έδωσε μέσω αποθέωσης προβάδισμα στην ομάδα μας.

Το εντυπωσιακό ξεκίνημα της ομάδας μας, υπό τη συνεχή στήριξη των οπαδών μας, συνεχίστηκε όταν ο Χαρή στο 4:52 έκλεψε την μπάλα από τον Ραμάντα και με πλασέ έγραψε το 2-0.

Στη συνέχεια η ομάδα μας, είχε περισσότερη έγνοια στα αμυντικά της καθήκοντα και προσπάθησε να κτυπήσει στην ΑΕΛ στην κόντρα. Κάτι το οποίο έγινε λίγο μετά τη συμπλήρωση του δεκάλεπτου, όταν ο Ραφίνηα με ωραίο πλασέ πρόλαβε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ΑΕΛ, σημειώνοντας το 3-0. Στη συνέχεια του ημιχρόνου, η ΑΕΛ ήταν η ομάδα που επιδίωξε περισσότερο το τέρμα, κάτι που το πέτυχε έξι λεπτά πριν το τέλος με τον Φάμπιο.

Παρά τις χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν, το 3-1 έμελλε να ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Θετικά ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο για την ομάδα μας, με τον Βάγκνερ να εκμεταλλεύεται τη μακρινή μπαλιά του Ράφα, να κοντρολάρει πανέμορφα την μπάλα και με πλασέ να γράφει το 4-1. Στα επόμενα λεπτά, η ΑΕΛ έψαξε με μανία τη μείωση του σκορ, κάτι που κατάφερε με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Φάμπιο, με διαγώνιο σουτ.
Δώδεκα λεπτά πριν το τέλος, η ομάδα μας πήρε εκ νέου προβάδισμα τριών τερμάτων, ο Κουλουμπρής μετά από διπλή χαμένη ευκαιρία, τροφοδότησε τον Ράφα που από κοντά σημείωσε το 5-2. Η αντίδραση από πλευράς ΑΕΛ ήταν άμεση, μιας και ο Ρονίνιο εκμεταλλεύτηκε το λάθος μας και σημείωσε το 5-3.

Δραματικό ήταν το τελευταίο πεντάλεπτο του παιχνιδιού. Η ΑΕΛ επέλεξε να αγωνιστεί με flying keeper κάτι που την έκανε ιδιαίτερα επιθετική και να επιδιώκει αρχικά την ισοφάριση. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν με γκολ να μειώσουν σε 5-4, κάτι που έδωσε νέα τροπή στο παιχνίδι.

Τρία λεπτά και πενήντα δευτερόλεπτα πριν το τέλος, ο Ντάγκλας εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως όλη η ΑΕΛ ήταν όλη μπροστά και με σουτ στο δικό μας μισό, βρήκε στόχο και έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα μας. Προβάδισμα που δεν κράτησε για πολύ, καθώς λίγα δευτερόλεπτα μετά ο Ρονίνιο εκμεταλλεύτηκε το κενό χώρο και με σουτ μείωσε σε 6-5.  

Τα τελευταία τρία λεπτά του παιχνιδιού, ήταν άκρως δραματικά και στην κυριολεξία έσπασαν καρδιές. Η ομάδα μας όμως, είχε για έκτο παίκτη της τον τεράστιο της κόσμο που στα δύσκολα έδωσαν την επιπλέον στήριξη.

Στα τελευταία δευτερόλεπτα η ΑΕΛ επιδίωξε την ισοφάριση και η ομάδα μας να τελειώσει το παιχνίδι, ωστόσο το αποτέλεσμα παρά τις κλασσικές ευκαιρίες δεν άλλαξε, κάτι που έφερε την ομάδα μας να πανηγυρίζει μία τεράστια και πολύ μεγάλη νίκη, που τη φέρνει στην κορυφή της βαθμολογίας, μαζί με την μέχρι πρότινος αήττητη ομάδα της ΑΕΛ.

Τα αποτελέσματα της μέρας: 

ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΤΣΙΩΝ 2-6 ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ
ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ 6-5 ΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ
ΟΜΟΝΟΙΑ - ARARAT 2-1 ΕΛΠΙΔΑ ΑΣΤΡΟΜΕΡΙΤΗ
ΑΜΕΚ ΚΑΨΑΛΟΥ 21:15 ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση