ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Εφτάψυχη Ανόρθωση!

Μετά από ένα από τα καλύτερα ματς που έγιναν ποτέ στο φούτσαλ της Κύπρου, η Ανόρθωση πήρε τεράστια πρόκριση στο κύπελλο επί του ΑΠΟΕΛ με 3-2 στα πέναλτι, μετά από παιχνίδι που έληξε 7-7 στην κανονική διάρκεια και 9-9 στην παράταση!

Ο ΑΠΟΕΛ μετρούσε τρία σερί νταμπλ στο άθλημα, όμως ο ένας εκ των δυο τίτλων χάθηκε μετά την δραματική ήττα στον νοκ άουτ προημιτελικό κυπέλλου που έγινε στο «Λευκόθεο».

Πρωταγωνιστής για την Ανόρθωση ο Κουλουμπρής που έκανε ένα μυθικό ματς με 6 γκολ και κράτησε την ομάδα του στον αγώνα ισοφαρίζοντας τόσο στην κανονική διάρκεια του αγώνα, όσο και στην παράταση! Η Ανόρθωση προηγήθηκε 1-0, όμως σε όλο το υπόλοιπο παιχνίδι ήταν ο ΑΠΟΕΛ που ήταν μπροστά στο σκορ. Παρόλα αυτά, στο τέλος η «Μεγάλη Κυρία» χαμογέλασε.

Στο τέλος είχε και ένα εννιάμετρο πέναλτι να κερδίσει το παιχνίδι, αλλά αστόχησε.

Έτσι, η πρόκριση κρίθηκε στα πέναλτι όπου η απόκρουση του Οδυσσέως σε αυτό του Λέο έκρινε τα πάντα, αφού στη συνέχεια Κουλουμπρής, Ντάγκλας και Βάγκνερ ευστόχησαν για την Ανόρθωση.

Πολύ λιγότερα καρδιοχτύπια για την ΑΕΛ που κέρδισε 7-0 την ΑΜΕΚ Καψάλου, ενώ παράταση χρειάστηκε η ΑΕΚ για να κερδίσει 6-4 την Ελπίδα Αστρομερίτη (3-3 ο κανονικός αγώνας).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση