ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Έσκασε» Μαρσελίνιο!

Νέα μεγάλη κίνηση από την φουτσαλική Ανόρθωση που μπήκε δυναμικά και μετά τον Κουλουμπρή ανακοίνωσε και ένα Πορτογάλο παίκτη με θητεία στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Έπαιξε μαζί της σε δυο final-4 του UEFA Futsal Cup και έχασε τους ημιτελικούς από τη Μπαρσελόνα.

Αναλυτικά:

«Στην Ανόρθωση ο τριταθλητής Ευρώπης Marcelinio

Το τμήμα φούτσαλ της Ανόρθωσης, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Βραζιλιάνου Μαρσελίνιο.

Ο Μαρσελίνιο είναι 35 χρονών, ξεκίνησε τη καριέρα του ως φουτσαλιστής το 2006, αγωνιζόμενος με τα χρώματα στη Taboao da Serra ενώ την επόμενη χρονιά αγωνίστηκε στη Banespa. Τον Αύγουστο του 2007, μεταγράφηκε στην Μπελενέσες Πορτογαλίας, με τα χρώματα της οποίας αγωνίστηκε για τρεις χρονιές, πανηγυρίζοντας μάλιστα και ένα κύπελλο.

Το μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα του, το έκανε το 2010/11, όταν και μεταγράφηκε σε μία από τις παραδοσιακές δυνάμεις του Πορτογαλικού φούτσαλ, την Σπόρτιγκ Λισσαβώνας. Στα πέντε χρόνια που φόρεσε τη φανέλα των λεόντων της Πορτογαλίας, σάρωσε τα πάντα στο διάβα του, καθώς κατέκτησε τρία πρωταθλήματα, δύο κύπελλα και τρία super cup. Παράλληλα με την Σπόρτιγκ, συμμετείχε σε δύο UEFA Futsal Cup.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας της Πορτογαλίας, όταν αυτή κατετάγη τρίτη στο UEFA Futsal Cup του 2014/15. Την περασμένη χρονιά ο Μαρσελίνιο αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Ιταλίας.

Καλωσορίζουμε τον Μαρσελίνιο στην Ανόρθωση και του ευχόμαστε, μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες και διακρίσεις»!

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X