ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συμφωνία με Κουλουμπρή

Παίκτης της Ανόρθωσης είναι Κωνσταντίνος Κουλουμπρής, με τη διοίκηση του τμήματος αποσπά την υπογραφή του φουτσαλιστή που ανακηρύχθηκε ως κορυφαίος κατά την περσινή περίοδο.

Η ανακοίνωση:

«Στα κυανόλευκα ο κορυφαίος Κύπριος φουτσαλιστής!

Το τμήμα φούτσαλ της Ανόρθωσης, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του διεθνούς Κύπριου φουτσαλιστή, Κωνσταντίνου Κουλουμπρή.

Ο Κωνσταντίνος γεννήθηκε στις 15 Ιουνίου 1990, ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού Λευκωσίας. Στα 18 του πήρε τη μεγάλη απόφαση, να αφήσει το ανοιχτό γήπεδο και να ξεκινήσει καριέρα ως φουτσαλιστής.

Από το 2008 μέχρι το 2014, θήτευσε στην ΣΠΕ Στροβόλου, με τα χρώματα της οποίας σημείωσε πέρα των 200 τερμάτων! Από το καλοκαίρι του 2014 μέχρι πριν μερικές μέρες άνηκε στον ΑΠΟΕΛ, από τον οποίο έμεινε ελεύθερος. Στα δύο χρόνια με τον ΑΠΟΕΛ, κατάκτησε ισάριθμα νταμπλ. Κατά την περίοδο 2014-15 σημείωσε 21 τέρματα σε ισάριθμες συμμετοχές. Τη χρονιά που μας πέρασε συνολικά σε 22 συμμετοχές, σημείωσε 42 τέρματα και ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας του αλλά και του πρωταθλήματος.

Η περίπτωση του δεν μπορούσε να μας αφήσει αδιάφορους και κατόπιν εισήγησης και του προπονητή μας, καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να ντύσουμε στα κυανόλευκα τον καλύτερο Κύπριο φουτσαλιστή.

Καλωσορίζουμε τον Κωνσταντίνο στην Ανόρθωση και του ευχόμαστε μια χρονιά, γεμάτη επιτυχίες και διακρίσεις».

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X