ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανέβασμα ηθικού και ψυχολογίας ενόψει τελικού

 Ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας φούτσαλ της ΑΕΛ ενόψει του τελικού κυπέλλου.

Η επίσημη ενημέρωση:

Οι φουτσαλιστές μας ξεκίνησαν από χθες την προετοιμασία τους ενόψει του τελικού Κυπέλλου που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 12 Μαίου 2017 και ώρα 20.00 στο Αθλητικό Κέντρο Κίτιον στην Λάρνακα.

Ο προπονητή μας Πάμπος Χαραλάμπους έχει δώσει μεγάλο βάρος στην τόνωση ηθικού και στο ανέβασμα της ψυχολογίας των φουτσαλιστών μας για να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στο μεγάλο τελικό της 12ης Μαίου με αντίπαλο και πάλι την Ομόνοια/Αραράτ.

Τα αποδυτήρια επισκέφθηκε χθες και η Διοίκηση της ομάδας η οποία με την σειρά της δήλωσε την στήριξη της προς τους φουτσαλιστές μας και ζήτησε από όλους όσους αποτελούν το οικοδόμημα της ΑΕΛ Futsal να δουλέψουν πολυ σκληρά για να κλείσουν την χρονιά μ’ ένα τρόπαιο που ήταν και ο αρχικός στόχος που τέθηκε από την Διοίκηση την αρχή της χρονιάς.

Οι φουτσαλιστές μας πήραν τον λόγο και δήλωσαν αποφασισμένοι ότι θα δουλέψουν πάρα πολύ σκληρά και θα τα δώσουν τα πάντα για να έρθει για πρώτη φορά το τρόπαιο στην Λεμεσό που θα είναι και 1ος τίτλος στην Ιστορία μας.

Η Διοίκηση της ομάδας θα παραθέσει δείπνο προς το προπονητικό τιμ και τους φουτσαλιστές μας την ερχόμενη Τρίτη 02/05 στην Ταβέρνα “Η Σαλώμη” στον Άγιο Τύχωνα για περαιτέρω βελτίωση του κλίματος ενόψει τελικού.

Λεπτομέρειες για τα εισιτήρια του τελικού θα ανακοινωθούν τις προσεχείς μέρες. Υπενθυμίζουμε με βάση την οργανωτική σύσκεψη που έγινε την περασμένη εβδομάδα στην ΚΟΠ η κάθε ομάδα θα πάρει από 395 εισιτήρια.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X