ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δωρεάν εισιτήριο στην προπώληση με Απόλλωνα!

Από σήμερα άρχισε η προπώληση των εισιτηρίων της ομάδας μας για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Απόλλωνα. Με μεγάλη χαρά, η διοίκηση της daNoi ΑΕΛ Futsal σε συνεργασία με την ΑΕΛ Ποδόσφαιρο και μέσα στα πλαίσια της Κοινωνικής μας Ευθύνης, σας ενημερώνει ότι με κάθε αγορά εισιτηρίου για τον αγώνα του Σαββάτου, θα προσφέρετε ΔΩΡΕΑΝ εισιτήριο αξίας 5 ευρώ για τον αγώνα Futsal εναντίον της Ομόνοιας/Αραράτ που θα διεξαχθεί την Πέμπτη, 29/09/2016 και ώρα 20:30 στην νέα μας έδρα, το Σπύρος Κυπριανού “Palais des Sports”.

Αελίστα,

Η ομάδα μας έχει αλλάξει επίπεδο σε όλους τους τομείς. Εντός και εκτός γηπέδου. Σε θέλουμε πλάι μας. Θέλουμε οι παίκτες μας – οι λέοντες μας να πάρουν δύναμη από εσένα για μια ονειρική χρονιά και στο Futsal.

Ως διοίκηση, σε προτρέπουμε – παρακαλούμε όλες οι εκδηλώσεις χαράς να γίνουν μέσα σε αθλητοπρεπεί πλαίσια γιατί θέλουμε ο φίλαθλος κόσμος της Κύπρου να γνωρίσει για το άθλημα του Futsal μέσα από τις επιτυχίες της ομάδας μας και όχι από άλλα δυσάρεστα γεγονότα.

Αύριο στις 20.00 η ομάδα μας κάνει πρεμιέρα για την 1η αγωνιστική του παγκυπρίου πρωταθλήματος Futsal και φιλοξενείτε στην Σωτήρα από την ΑΕΚ Σωτήρας. Στόχος μας είναι η νίκη και το τρίποντο μέσα σε μια πολύ δύσκολη έδρα και οι λέοντες μας δηλώνουν πανέτοιμοι για την πρεμιέρα χωρίς αγωνιστικά προβλήματα.

Η θετική σκέψη μας χρειάζεται και πάμε δυναμικά για μια δυνατή χρονιά πλούσια σε επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα!!!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ daNoi AEΛ FUTSAL – 21/09/2016

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X