ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στις 28 Ιανουαρίου η κλήρωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21

Βρισκόμαστε στο πέμπτο γκρουπ δυναμικότητας

Στις 28 Ιανουαρίου 2021 στη Νιόν της Ελβετίας θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21 για την περίοδο 2021-2022.

Σύμφωνα με τον αγωνιστικό σχεδιασμό της UEFA, οι αγώνες της προκριματικής φάσης θα αρχίσουν από τον ερχόμενο Μάρτιο και θα ολοκληρωθούν τον Ιούνιο του 2022.

Στην προκριματική φάση θα λάβουν μέρος 53 ομάδες που θα κληρωθούν σε 10 ομίλους, σε οκτώ των 6 ομάδων και σε ένα των 5 ομάδων.

Οι ομάδες που θα εξασφαλίσουν την πρώτη θέση (9) των ομίλων θα προκριθούν απευθείας στην τελική φάση όπως και η καλύτερη δεύτερη ομάδα των ομίλων.

Οι υπόλοιπες οκτώ δεύτερες ομάδες των ομίλων, θα παίξουν σε διπλούς αγώνες μπαράζ τον Σεπτέμβριο του 2022 και οι νικητές θα εξασφαλίσουν επίσης εισιτήριο για την τελική φάση.

Η Γεωργία και η Ρουμανία που θα φιλοξενήσουν την τελική φάση μεταξύ Ιουνίου - Ιουλίου 2023, δεν θα λάβουν μέρος σε προκριματικές φάσεις.

Για σκοπούς κλήρωσης, η Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων που βρίσκεται στην 42η θέση της Ευρωπαϊκής κατάταξης, τοποθετήθηκε στο πέμπτο γκρουπ δυναμικότητας. Συνολικά υπάρχουν έξι γκρουπ δυναμικότητας.

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

Ο Τσάρουλλα, αμέσως μετά το σουτ και δευτερόλεπτα πριν πανηγυρίσει την γκολάρα που έριξε στην Λιντς

Who is Tsaroulla?

Τώρα που μας συστήθηκε... ας τον γνωρίσουμε καλύτερα
Δημήτρης Βρουλλίδης
 |  ΕΘΝΙΚΗ