ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μπεν Σιμόν: «Η καλύτερη γενιά ποδοσφαιριστών»

Εκθείασε το υλικό του ο προπονητής

Δηλώσεις πριν από τον αγώνα με το Σαν Μαρίνο έκανε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Κύπρου Ραν Μπεν Σιμόν, στην οποία αναφέρθηκε στην ποιότητα που έχει υπό τις οδηγίες του την οποία χαρακτήρισε ως πολύ καλή.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το νέο ξεκίνημα: «Ξεκινούμε μια νέα διοργάνωση. Υπάρχει μεγάλη αυτοπεποίθηση τις τελευταίες μέρες. Πιστεύω πολύ την Εθνική. Είναι η καλύτερη γενιά ποδοσφαιριστών. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Πιστεύω μέσα από την καρδιά μου έχουμε μια καλή ομάδα. Προσπαθούμε να προοδεύουμε συνεχώς. Λένε ότι θα κερδίσουμε το Σαν Μαρίνο και θα χάσουμε από το Βέλγιο. Αυτό δεν το ξέρει κανένας. Μόνο η δική μας προσπάθεια. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον κόσμο να το πιστέψει».

Για τους στόχους: «Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα ο μεγάλος μας στόχος είναι η πρόκριση σε μια μεγάλη διοργάνωση. Μια απλή συμμετοχή απλά για τον σεβασμό του αντίπαλου δεν αρκεί. Θα πετύχουμε τον στόχο, το πιο σημαντικό είναι η προσπάθεια και η πίστη ότι κάποια στιγμή θα το καταφέρουμε. Είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε και ο στόχος είναι να πιστέψουμε όλοι ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για το χρόνο που έχουν οι παίκτες του: «Θέλω να εκπαιδεύσω τους παίκτες μου να μην ζητούν να παίζουν αλλά να κερδίσουν την θέση τους. Δεν θα παίζουν απλά γιατί είναι Κύπριοι αλλά γιατί το αξίζουν. Είμαι ευχαριστημένος με την παρουσία τους αλλά θα μπορούσε να είναι και καλύτερη. Οι παίκτες μας παίζουν αρκετά, κάποιοι περισσότερο, κάποιοι λιγότερο».

Για την απουσία του Χάμπου: «Είναι πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς, αλλά είναι μέρος του ποδοσφαίρου οι τραυματισμοί, δεν το χρησιμοποιούμε ως δικαιολογία. Έχουμε αρκετούς παίκτες στην διάθεση μας και θα χρησιμοποιήσουμε τους καλύτερους».

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

X