ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΚΟΠ: Έναρξη πλειστηριασμού για την ιστορική φανέλα του Τάκη Μαυρή

Φορώντας τη φανέλα αυτή, ο Τάκης Μαυρής είχε πετύχει το μοναδικό τέρμα της Εθνικής μας στον αγώνα που ολοκληρώθηκε ισόπαλος 1-1

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Η ΚΟΠ ανακοινώνει την έναρξη πλειστηριασμού για την ιστορική φανέλα που φορούσε ο Τάκης Μαυρής στον αγώνα της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών με την τότε Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Ιταλία στις 12 Φεβρουαρίου 1983.

Φορώντας τη φανέλα αυτή, ο Τάκης Μαυρής είχε πετύχει το μοναδικό τέρμα της Εθνικής μας στον αγώνα που ολοκληρώθηκε ισόπαλος 1-1.

Μετά από επιθυμία του Τάκη Μαυρή, τα έσοδα από τον πλειστηριασμό θα δοθούν στο Ογκολογικό του Μακάρειου Νοσοκομείου, στην μνήμη της συζύγου του.

Ο πλειστηριασμός αρχίζει σήμερα, 3 Απριλίου 2019 και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 19 Απριλίου 2019 στις 12:00 το μεσημέρι, οπόταν θα ανακοινωθεί η τελική προσφορά καθώς και το όνομα του τελευταίου πλειοδότη, εάν αυτός το επιθυμεί.

Ο πλειστηριασμός θα γίνεται μόνο με την υποβολή γραπτών προσφορών στο Γραφείο του Προέδρου της ΚΟΠ στην ηλεκτρονική διεύθυνση ahadjipanayi@cfa.com.cy

Η πλειοδοσία αρχίζει από τα 1000 ευρώ.

Η εκάστοτε πιο ψηλή πλειοδοσία θα ανακοινώνεται από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ, χωρίς να αποκαλύπτεται όμως το όνομα του πλειοδότη.

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

X