ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Εθνική Νέων (Κ19): Με φιλικά στην Αρμενία ξεκινά ο νέος κύκλος

Οι διεθνέις μας θα προετοιμαστούν για την συμμετοχή τους στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος

Μετά τη συμμετοχή της Εθνικής μας ομάδας των Νέων στον Elite round, αρχίζει ο νέος κύκλος προετοιμασίας της για τη συγκρότηση της ομάδας που θα λάβει μέρος στην επόμενη προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U19.

Η Εθνική μας ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην Πορτογαλία και το θετικό είναι πως επτά ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στην αποστολή θα αποτελέσουν τη βάση στην προσπάθεια για συγκρότηση της νέας ομάδας.

Σάββας Νικολάου, Θωμάς Νικολάου, Έκτορ Κυπριανού, Ραφαήλ Μάμας, Μαρίνος Τζιωνής, Δανιήλ Παρούτης και Δημήτρης Ράσπας συνεχίζουν τη θητεία τους. Οι υπόλοιποι που συμμετείχαν στην αποστολή για τον Elite round, ηλικιακά δεν έχουν πλέον δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνική Νέων.

Η νέα προσπάθεια θα αρχίσει με διπλό φιλικό στην Αρμενία (9 και 11 Απριλίου) και αρχές Μαϊου (7 και 9) θα ακολουθήσει νεο διπλό φιλικό με τη Βουλγαρία στην Κύπρο.

Στην επόμενη προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος η Κύπρος κληρώθηκε στον έκτο όμιλο μαζι με την Ιταλία, τη Σλοβακία και τη Μάλτα και όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στην Ιταλία μεταξύ 13-19 Νοεμβρίου 2019.

Πηγή: cfa.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

X